Design denmark

Aktiv i Design denmarks bestyrelse?

Aktiv i Design denmarks bestyrelse?

Vil du have indflydelse på arbejdet og ledelsen af Danmarks største uafhængige designorganisation? Så har du nu chancen for at kandidere til en plads i Design denmarks bestyrelse.

Fredag den 28. april 2017 afholder Design denmark sin årlige ordinære generalforsamling i København. Der skal vælges 7 kandidater og 2 suppleanter til bestyrelsesarbejdet, så nu har du muligheden for at præge foreningens arbejde og være med til at udstikke kursen i det kommende år.

Design denmarks bestyrelsesmedlemmer bidrager aktivt med hver sine kompetencer til foreningens initiativer og projekter, som på mangfoldig vis samler branchen, demonstrerer og formidler de positive effekter af design.

Din forening

Design denmark er din organisation – non-profit, demokratisk og med en sammenhængskraft, der udspringer af mere end 700 medlemmer over hele landet – på tværs af designere, designvirksomheder, industri, designuddannelser og -studerende. Vi er dit omdrejningspunkt for social, faglig og forretningsmæssig networking, erfaringsudveksling og videndeling på tværs i branchen.

Skriv eller ring til os

Alle medlemmer af Design denmark kan opstilles til bestyrelsesvalget. For at kandidere til bestyrelsen skal du give besked til foreningens sekretariat senest den 07. april senest kl 10:00. Kontakt direktør Henrik Weiglin på 2556 2045 eller hw@designdenmark.dk for at høre mere om, hvordan du kandidere og hvad bestyrelsesarbejdet konkret indebærer.

Efter den 07. april er det ikke, jf. foreningens vedtægter, muligt at stille op til bestyrelsen. Senest 14 dage før generalforsamlingen vil sekretariatet udsende en samlet oversigt over kandidater til bestyrelsen.

Læs mere om Design denmark

Læs mere om Design denmarks igangværende projekter under dropdown-menuen “Projekter” her på siden.

Tilmelding til generalforsamling

Tid og sted

Fredag den 28. april 2017, eftermiddag (nærmere tidspunkt annonceres asap)
Louis Poulsen Showroom
Gammel Strand 28
København

Kommende arrangementer