Design denmark

Danish Design Award popup-udstilling: Next stop Aarhus

Danish Design Award har fra 2017 skruet op for sine markedsføringsaktiviter, og viser dette års finalister og vindere ved større udvalgte events i Danmark og udlandet. 

Efter to store prisfester i hhv. København og Kolding, kunne borgere og turister denne hele sommer se vindere og finalister i Danish Design Award 2017 i en udstilling i foyeren i Industriens Hus på Rådhuspladsen. Dertil kom en popup-udstilling til designkonferencen Design Matters i september og ved Budapest Design Week i oktober.

I 2018 vises Danish Design Award-udstillingen i Beijing og New York, men inden da skal den en tur til New Danish Modern i Aarhus i forbindelse med Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 fra den 12. – 21. oktober.

Next stop Aarhus

Under New Danish Modern præsenteres udstillingen i O Space på havnen i efterårsferien, og vises desuden frem for internationale journalister, som er invitereret på pressetur den 11. -12. oktober af Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 og Design denmark.

Danish Design Award-udstillingen viser, hvilken forskel dagens designløsninger gør i virksomheder, i samfund og for individet. Og er i sin helhed med til at brande danske design og velfærdsløsninger.

Læs mere på www.danishdesignaward.com