Design denmark

Danish LIVINGroom indtager Milano for 6. gang

Danish LIVINGroom indtager Milano for 6. gang

På messen i Milano, Salone Internazionale del Mobile, kan man igen i år besøge den fælles danske stand Danish LIVINGroom, designet af indretningsarkitekt og MDd Tine Mouritsen i et samarbejde med Den Danske Ambassade i Rom.

Når Milano-messen den 4. – 9. april 2017 atter åbner for en af de mest betydningsfulde events i møbel- og interiørbranchen, er det med fire stærke danske brands samlet på én fælles stand: ABC-Reoler, HOUE, ByLassen og Wendelbo, som hver især vil præsentere både klassikere og nyheder.

Design i hjemmet
Standen er igen i år designet af arkitekt Tine Mouritsen og leger med den danske måde at leve og bo på – det der kendetegner et dansk, moderne hjem ude og inde med alrummet (stuen), som det centrale omdrejningspunkt. Dette års DANISH LIVINGroom tager udgangspunkt i Huset som motiv både i selve konceptet, samt konstruktionen af stand-designet og som overordnet tema for udstillingen.

I år er standen zoneinddelt og arbejder med flere niveauer i gulvopbygningen. Når man som besøgende bevæger sig rundt på standen, går man fra ‘rum til rum’ – fra ’have til hus’ – fra ’hus til hus’ med midteraksen hele vejen igennem som en enkel sti mellem hver udstiller.

Designer og arkitekt Tine Mouritsen siger om standen:

”Vi ønsker at holde fast i det danske hjem (huset) som ikon og fortællingen om, hvordan danskere lever med design i det daglige. Danish LIVINGroom er på nuværende tidspunkt et etableret og genkendeligt brand, der tiltrækker mange besøgende. Vi ønsker at videreføre den hyggelige atmosfære, der skabes mellem besøgende og udstillere, når de besøgende træder ind i vores ’hjem’”.

Den danske fælles-stand skal forstærke synligheden for de danske brands på den enorme messe, hvor der er stærk konkurrence om at vække de internationale indkøbere, forhandlere og presses opmærksomhed.

Danish LIVINGroom finder du i Pavillon 10 – stand B03.

Foto: Danish LIVINGroom 2016. Tine Mouritsen.

Kommende arrangementer