Design denmark

DesignBar hos Seidenfaden Design Copenhagen

DesignBar hos Seidenfaden Design Copenhagen

Seidenfaden Design Copenhagen og Design denmark inviterer til DesignBar 

Kom og hør designer Troels Seidenfaden og iværksætter Steffen Moldow fortælle om deres nye fælles projekt “Eye Copenhagen” – kvalitetsbriller til overkommelig pris.

Makkerparret vil fortælle om, hvordan det kan lade sig gøre på kun 7 måneder at komme fra idé til produkt – og hvordan forretningsmodellen for den globale brille-satsning ser ud.

Program
16.30 Ankomst hos Seidenfaden
17.00 Indlæg om EYE Copenhagen
18.00 Netværk, hotdogs, vin og øl

Om Seidenfaden Design Copenhagen
Seidenfaden Design Copenhagen er grundlagt i 2002 og leverer totalleverancer af designede, produktudviklede, producerede og emballerede produktserier. Tegnestuen skiller sig således ud i branchen ved sin One-Stop Shopping-model, der betyder at kunder kan få det hele i samme hus – fra idéudvikling til produktion. Virksomheden har desuden mangeårig erfaring med det kinesiske marked. 
Direktør Troels Seidenfaden er desuden medlem af Design denmarks bestyrelse.

Om DesignBarerne
DesignBar-konceptet er et af flere typer netværksarrangementer, som Design denmark tilbyder sine medlemmer. Omdrejningspunktet er social networking og videndeling på tværs i branchen. DesignBar afholdes kvartalsvis hos et medlem – ønsker du at være vært for en DesignBar, kan du skrive til projektleder Kristine Lauritsen på kla@designdenmark.dk

Tid
Den 31. august 2017, kl. 16:30

Sted
Seidenfaden Design Copenhagen
Skudehavnsvej 1
Nordhavn

Tilmelding

Foto: Flickr