Design denmark

Art talk, Statens Værksteder for Kunst

Kunstarbejderen i vores moderne risikosamfund

Invitation til art talk med oplæg af ph.d. og performancekunstner, Cecilie Ullerup Schmidt, billedkunstner, Kirsten Astrup og Hour Projects ved billedkunstner, Kevin Malcolm.

Statens Værksteder for Kunst (SVK) og Unge Kunstnere og Kunstformidlere (UKK) inviterer til en aften med talks og performative indslag om kunstneriske arbejdsformer og kunstarbejderen i vores moderne risikosamfund.


Mød performancekunstner og ph.d.-studerende, Cecilie Ullerup Schmidt, som fortæller om sin forskning vedrørende kunstneren som model for den neoliberale og selvkørende iværksætter, der, uden rettigheder eller overenskomster, må leve et liv i konstant produktion. Derudover kan du se videoværket Du er et mønstereksemplar af billedkunstner, Kirsten Astrup. Efter visningen vil Kirsten Astrup kort fortælle om sin kunstneriske praksis.

Kevin Malcolm afslutter med en præsentation af sit arbejde med den kunstneriske publikationsplatform Hour Projects, som har arbejdet konceptuelt med forskellige systemer for kunstproduktion og arbejdsforhold for kunstnere.

Moderator: SVKs direktør, Frederik Hardvendel og repræsentant for UKK, Iben Bach Elmstrøm.

Tilmelding
Fri entré, men tilmelding nødvendig. Skriv til tilmelding@svfk.dk

Tid
Den 28. marts 2017, kl. 16.30 – 19.00

Sted
Statens Værksteder for Kunst (SVFK)
Gammel Dok Pakhus
Strandgade 27 B,
1401 København K

Foto: Hannah Anbert

20170328