Design denmark

Copenhagen Art Week

Cph Art Week 2017
Sound & Vision

I år har Cph Art Week fokus på samspillet mellem lyd og billede. Under titlen SOUND & VISION deltager kunstinstitutioner og kunstnere i en uge, som undersøger og viser, hvordan sammensætninger af billede, lyd og musik skaber og fortolker vor tids kulturelle og sociale identiteter.

En af Cph Art Weeks kendetegn er blevet kunst i det offentlige rum. I år kan man opleve værker i metroen og busserne, blandt andet DIAS-Digital Interactive Art Space i metro og – på udvalgte busruter – vil den danske kunstner Ursula Nistrup skabe en ny version af værket Duett after Francis Alÿs, Venice (2011) – et lydbaseret videoværk og live-performance, oprindeligt opført og filmet i Venedig.

I år inviteres også årets ‘bykunstner’ – multimedie- og performancekunstner Nástio Mosquito (født 1981, Angola), mens også ArtBar-konceptet vender tilbage, som et socialt mødested med gratis kunstnerisk indhold.

Cph Art Week er initieret og arrangeret af web-kunstmagasinet Kunsten.nu

Hvornår
Den 25. august – 3. september 2017
Cph Art Week åbner torsdag den 24. aug. og skydes i gang med et stort åbningsarrangement på Vega.

Hvor
København

Om Cph Art Week
Cph Art Week er etableret af web-kunstmagasinet Kunsten.nu i 2013 og er en begivenhed, der samler og formidler på tværs af hele den danske kunstscene. Formålet er at stadfæste København som en metropol for samtidskunst af høj kvalitet med plads til både de brede og de smalle kunstneriske aktiviteter og gøre den samlede scene tilgængelig på en interessant måde for et bredt publikum. Ønsket er at give publikum, kuratorer, kunstfaglige og kunstnere et indblik i, hvad der rør sig på scenen lige nu og samtidig at være med til at udvikle nye samarbejdsstrategier imellem de meget forskelligartede institutioner, som kunstscenen rummer.  

 

20170825