Design denmark

DesignBar, Seidenfaden Design Copenhagen + Dd

DesignBar, Seidenfaden Design Copenhagen + Dd

Seidenfaden Design Copenhagen og Design denmark inviterer til DesignBar 

Kom og hør designer Troels Seidenfaden og iværksætter Steffen Moldow fortælle om deres nye fælles projekt “Eye Copenhagen” – kvalitetsbriller til overkommelig pris.

Makkerparret vil fortælle om, hvordan det kan lade sig gøre på kun 7 måneder at komme fra idé til produkt – og hvordan forretningsmodellen for den globale brille-satsning ser ud.

Program
16.30 Ankomst hos Seidenfaden
17.00 Indlæg om EYE Copenhagen
18.00 Netværk, hotdogs, vin og øl

Om Seidenfaden Design Copenhagen
Seidenfaden Design Copenhagen er grundlagt i 2002 og leverer totalleverancer af designede, produktudviklede, producerede og emballerede produktserier. Tegnestuen skiller sig således ud i branchen ved sin One-Stop Shopping-model, der betyder at kunder kan få det hele i samme hus – fra idéudvikling til produktion. Virksomheden har desuden mangeårig erfaring med det kinesiske marked. 
Direktør Troels Seidenfaden er desuden medlem af Design denmarks bestyrelse.

Om DesignBarerne
DesignBar-konceptet er et af flere typer netværksarrangementer, som Design denmark tilbyder sine medlemmer. Omdrejningspunktet er social networking og videndeling på tværs i branchen. DesignBar afholdes kvartalsvis hos et medlem – ønsker du at være vært for en DesignBar, kan du skrive til projektleder Kristine Lauritsen på kla@designdenmark.dk

Tid
Den 31. august 2017, kl. 16:30

Sted
Seidenfaden Design Copenhagen
Skudehavnsvej 1
Nordhavn

Tilmelding

Foto: Flickr

 

20170831