Design denmark

Eames-filmaften, Kbh - Paustian

Paustian inviterer til Eames-filmaften i København og Aarhus, hvor du kan se et udpluk af de mange kortfilm, som Ole Paustian fik overrakt personligt af Ray Eames.

eames2Eames-parrets hus i Californien er verdenskendt og det samme er deres møbeldesign. Hvad færre ved er, at parret også var aktive filmproducenter, som elskede at bruge filmmediet som kreativt værktøj. Nu kan du opleve hvordan, når Paustian i sine butikker i København og Aarhus afholder filmaften om det verdensberømte Eames-par.

Europas største samling Eames-kortfilm
Paustian er indehaver af Europas største samling af originale Eames-kortfilm produceret i perioden fra 50’erne og helt op til slutningen af 70’erne. Nu inviterer Eames til en poetisk aften, hvor du kan se et udpluk af de mange kortfilm, som Ole Paustian fik overrakt personligt af Ray Eames.

Arrangementet er gratis og du vælger selv din ”biografstol”, mens Paustian byder på et glas vin, og lyden af smalfilmsapparatet og den amerikanske komponist Elmer Bernsteins musik vil henføre dig til Eames verdens af kreativitet.

Eames slides

Tilmelding
Filmaftenerne er gratis, men tilmelding er nødvendig, da der er begrænset antal pladser. Angiv venligst navn og antal personer.

Tilmelding København: event@paustian.dk
Tilmelding Aarhus: gi@paustian.dk

Tider
Paustian i Aarhus
Mandag den 20. marts 2017 fra kl. 19.30 – 21.30

Paustian i København
Onsdag den 22. marts 2017 fra kl. 19.30 – 21.30

Onsdag den 22. marts er der ekstraordinært aftenåbent i Paustian-restaurant på samme adresse fra kl. 17.30 – 19.30. Du kan se menukort og booke bord her.

Steder
Paustian København
Kalkbrænderiløbskaj 2
København Ø

Paustian Aarhus
Skovvejen 2
Aarhus C

 

 

20170322