Design denmark

Generalforsamling 2017, Design denmark

Generalforsamling 2017, Design denmark

Fredag den 28. april 2017 afholder Design denmark (Dd) sin årlige ordinære generalforsamling i København.

På fredag oprinder dagen, hvor du kan gøre din stemme gældende og afgøre, hvem af de opstillede Dd-bestyrelseskandidaterdu mener, skal præge Design denmarks arbejde og udstikke kursen for designfeltet i det kommende år.
Der skal vælges 7 kandidater og 2 suppleanter til kommende års bestyrelsesarbejde.

Design denmarks bestyrelsesmedlemmer bidrager aktivt med hver sine kompetencer til foreningens initiativer og projekter, som på mangfoldig vis samler branchen, demonstrerer og formidler de positive effekter af design.

Til generalforsamling får du samtidig en anledning til at møde designkollegaer og opleve Louis Poulsens smukke showroom på Gammel Strand 28 i København.

Program
Design denmarks formand Martin Delfer vil fortælle om året, der er gået, med nyt sekretariat, nye alliancer, Danish Design Award, events og meget mere, mens foreningens nye direktion fremlægger planer for året, der kommer.

Gamfratesi inspirerer desuden med et oplæg; det dansk-italienske makkerpar nyder i dag international succes både pga. originale designprodukter og deres kuratering af den danske Mindcraft–udstilling i Milano i 2016.

Er du ikke allerede tilmeldt generalforsamlingen, kan du gøre det her

Fuldmagt
Er du forhindret i at deltage, kan du sende din fuldmagt til sekretariatet senest 3 dage før generalforsamlingen – til projektleder Kristine Lauritsen, kla@designdenmark.dk

Tid
28. april, kl. 14:30.

Sted
Louis Poulsen Showroom
Gammel Strand 28
København

20170428