Design denmark

International designkonference, Cumulus + Designskolen Kolding

redo-logo_til_web_0Designskolen Kolding sætter fokus på at sikre design mere indflydelse, når de afholder den internationale designkonference REDO i regi af Cumulus.

Den fire dage lange konference finder sted under Design Week Kolding 2017, og handler om at igangsætte initiativer, som skal sikre design mere impact, når det gælder de politiske beslutningsprocesser til fordel for en bæredygtig udvikling.

REDO-konferencen
REDO-konferencen afholdes i regi af Cumulus, som er en sammenslutning af verdens bedste design-, kunst- og medieuddannelser. Konferencen handler om at igangsætte initiativer, som skal sikre design mere indflydelse og impact, når det gælder de politiske beslutningsprocesser til fordel for en bæredygtig udvikling.

EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager er taler på konferencen. Derudover forventes deltagelse af mere end 300 designere og forskere.

Om Cumulus
Cumulus er en international forening, som organiserer design-, kunst-, og medieuddannelser fra hele verden. Den har omkring 230 medlemmer fordelt på ca. 50 lande. På konferencen i Kolding forventes deltagelse af mere end 300 forskere og designere.

OBS! Dagens efter Culumus fejrer Danish Design Award en del af årets designkategorier i Koldning, den 31. maj.

Tid
Fra den 30. maj til den 2. juni 2017

Sted
Designskolen Kolding
Ågade 10
Kolding

20170530