Design denmark

Invitation til workshop om NEW DANISH MODERN, Business by Design + Design denmark

Kom til workshop og hjælp os med at forme designeventet “New Danish Modern”

New Danish Modern” er navnet på kulturbyårets største designevent, som er initieret og kurateret af Design denmark og dennes klyngeinitiativ i Region Midtjylland ”Business by Design”. For at skabe det bedste designevent, har vi brug for dine ideer!

Flere af formaterne og samarbejdspartnerne er ved at være på plads – dem glæder vi os til at fortælle mere om – men der er stadig god plads til nytænkning og skæve ideer.

Derfor inviterer Design denmark og Business by Design dig til at byde ind i processen og være med til at forme byens store design-event under Europæisk Kulturhovedstad.

Vi byder på dejlig forplejning på Centralværkstedet, hvor du kan møde andre med interesse for design og kultur og være blandt de første til at se byens spektakulære, rå udstillingsrum, O Space, hvor de fleste af formaterne i New Danish Modern vil finde sted.

Se programmet her

Til workshoppen vil vores partnere præsentere de første tanker om de formater, der er under udvikling. Har du en konkret ide eller koncept, du kunne tænke dig at præsentere, kan du kontakte projektleder Lotte Vind besked på tlf. 2899 3829 / lvs@designdenmark.dk.

Tilmeldingsfrist
Du bedes melde antal deltagere til Lotte Vind, senest mandag d. 20. februar.

Klik her for at tilmelde dig personligt

Klik her for at tilmelde andre

Tid
Torsdag den 23. februar 2017, kl. 10:00 – 16:00

Sted
Centralværkstedet
Værkmestergade 9
Aarhus C

Parkering

Kørevejledning

Se programmet her

Læs også pressemeddelelsen “Design denmark og Business by Design kuraterer designevent til Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017

20170223