Design denmark

Styrk salgskompetencerne, kursus v. Design denmark og Blachman Aps, (København)

Styrk salgskompetencerne, kursus v. Design denmark og Blachman Aps, (København)

Styrk salget i din forretning og gå nye veje, når du skal finde kunder. Design denmark udbyder nyt kursus i opsøgende og værdibaseret salg.

Design denmark gentager det populære kursus “Styrk salgskompetencerne”, som er tilrettelagt sammen med Blachman ApS. Eneste krav til deltagelse er, at du har ambitioner om at udvikle din virksomhed – uanset om du er nyopstartet eller har mange års erfaring.

Formål
Kurset har som formål at øge dine salgskompetencer, med fokus på det opsøgende salgsarbejde. Du lærer at finde de rigtige ‘emner’, at undgå ‘kold canvas’ og samtidig får du booket konkrete møder. Kurset kommer også omkring ”værdibaseret salg”, dvs. hvordan du flytter fokus fra pris, til den værdi, du tilbyder kunderne.

Konkret output
Det bliver nogle meget praktiske dage med masser af dialog, inspiration og videndeling. Du får ingen kursusmappe, slideshow, foredrag eller ‘teoretiske belæringer’. Men i stedet kommer udfordrer kursusdeltagerne hinanden på holdninger og erfaringer, og får afprøvet værktøjerne undervejs. Deltagerne går ‘LIVE’, som gør, at du går fra kursusdagene med konkrete resultater og mødeaftaler i din kalender.

Erfaringer fra tidligere runder
På de to første runder af kurset lykkedes det deltagerne at booke møder i ca. 65 procent af tilfældene, og en stor del af disse møder har efterfølgende resulteret i konkrete projekter. Efter at have deltaget i kurset gav Maria Berntsen følgende ros:

Super arrangement!  Jeg er blevet opmærksom på mit store netværk og hvor vigtigt det er at gøre brug af det. Oplægsholderne var enormt kvalificerede med stor forståelse for den enkelte deltagers situation, så jeg har lært en masse af det, og fået implementeret erfaringen i min hverdag.

3 kursusdage
Kurset foregår over tre 3-timers seancer. Til modul 2 og 3 skal du medbringe laptop og mindst 10 kunde-emner til hver gang.

Modul 1 – 3 timer

 • At finde de rigtige emner
 • Networking for at undgå kold canvas
 • LinkedIn som salgsværktøj

Modul 2 – 7 timer

 • Struktur på telefonsamtalen – retorik
 • Indvendingsbehandling / argumentation
 • GO LIVE – vi ringer ud til konkrete emner, som deltagerne har medbragt
 • Refleksion, oplevelser, hitrater m.m.

Modul 3 – 7 timer

 • Opsamling
 • GO LIVE – vi ringer ud til konkrete emner, som deltagerne har medbragt
 • Værdibaseret salg
 • Anvendelse i dagligdagen

Undervisere
Kursets undervisere er fra konsulenthuset Blachman Aps. Hos Blachman er de specialiserede i at skabe salgsresultater gennem handling. De udfordrer tankesæt og vaner, og skaber indblik i motivation og adfærd gennem praktiske træningsforløb. Blachman er specialister i at skabe varig adfærdsændring, ROI og personlig succes.

Tid
Modul 1: Den 22. august fra kl. 9-12

Modul 2: Den 19. september fra kl. 9-16

Modul 3: Den 9. oktober fra kl. 9-16

Sted
Blachman Aps
Carl Jacobsens Vej 16, opg.16, 2.
Valby

Pris
Kurset er gratis for medlemmer af Design denmark, men repræsenterer en værdi af 2.995 DKK. For virksomhedsmedlemmer er første medarbejder gratis, for yderligere medarbejdere opkræves et gebyr på 995 DKK per deltager.

Tilmelding
OBS! Tilmelding er nødvendig og bindende for alle tre kursusdage. Der vil blive opkrævet et no-show-gebyr på DKK 995 ved udeblivelse uden forudgående meddelelse.

Tilmeld dig her, hvis du er medlem af Design denmark

Tilmeld dig her, hvis du ikke er medlem af Design denmark – OBS! Prisen for ikke-medlemmer 2.995 DKK. 

Kontakt Design denmarks sekretariat på 2891 1446 eller info@designdenmark.dk, hvis du har yderligere spørgsmål til kurset.

 

20170822