Design denmark

Glædelig jul fra Design denmark

Design denmark ønsker alle vores medlemmer og samarbejdspartnere en rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår.

2017 nærmer sig sin afslutning og derfor vil vi gerne takke for alle oplevelserne i året, der er gået – ingen nævnt, ingen glemt.

Vi glæder os til 2018, hvor vi i Design denmark sammen med vores alliancepartnere vil fortsætte med at udvikle nye tiltag der sætter fokus på: Den forskel design kan gøre og formidle de positive effekter design har. At design er en kraftfuld positiv driver af forandring, som giver mening, værdi og betydning til produkter, projekter og borgere. Det gør vi, fordi vi tror på det. For os skaber design mening i verden. Designvirksomheder skaber ikke kun værdi i egen branche, men er også vækstdrivere for andre brancher. Det tror vi på og det ved vi. Især når det gælder opstart og iværksætteri. Og det har Danmark brug for. Det har hele verden brug for. At udtænke og gentænke de traditionelle former for virksomhedsdrift. Det bliver mere og mere designbranchens hoveopgave, og i samarbejde med virksomheder at produktudvikle og formidle i øjenhøjde og skabe bæredygtige produkter udtænkt af mennesker, udviklet af klodens ressourcer, for menneskers overlevelse og livskvalitet.

Vi inviterer alle til at være med til at demonstrere – både i Danmark og i udlandet – designs store værdiskabelse. Vi gør det sammen med vores medlemmer, designere, designvirksomheder, industripartnere, designstuderende og designuddannelserne, kort sagt alle med en passion for design.

I Design denmark glæder vi os til at arbejde endnu tættere sammen med jer alle i de kommende år til fælles glæde og gavn for designalliancen. Følg med i kalenderen og vær med til at dele viden, erfaring og gør dig selv og din branche klogere, sammen og hver for sig.

Better by sharing…
De bedste design-, jule- og nytårshilsner,

Design denmark