Design denmark

Interesseret i business i Kina?

Interesseret i business i Kina?

Design denmark inviterer for 5. år i træk sine medlemmer med til Asiens største designmesse, SZIDF 2017, i Kinas designby nr 1: Shenzhen

Medlemmer af Design denmark med interesse i det kinesiske marked får igen en unik mulighed for at deltage i den danske stand på messen for industrielt design, SZIDF 2017 (China/Shenzhen International Industrial Design Fair) den 5. – 7. november 2017.
Den 19. september afholder Design denmark informationsmøde om turen.

Økonomi
Deltagelse på messestanden og delvis transport af varer er gratis for Design denmarks medlemmer, mens omkostninger til fly og ophold skal afholdes af de deltagende virksomheder selv.

Infomøde
Den 19. september kan du på et informationsmøde høre mere om, hvad deltagelse i messen indebærer – deadlines for fragt og tilmelding, praktik vedrørende hotelaftaler, visum osv.

Momentum for dansk design i Kina
Eksportfremstødet er en videreførsel af de seneste års gode erfaringer med at skabe en fælles platform for dansk design i verdens mest folkerige land:

– Vi bruger SZIDF-messen til at vise danske designprodukter frem for kinesiske indkøbere og producenter. Shenzhen er et hotspot for samarbejder og netværk, og fordi vi nu har været afsted med medlemmer flere år i træk, ved vi en hel del om at gebærde sig i radikalt anderledes marked. Vi oplever meget stor interesse for danske produkter og kompetencer, når vi er derude, fortæller direktør i Design denmark, Henrik Weiglin.

Fælles stand
De deltagende designvirksomheder præsenteres igen i år på en fælles dansk pavillon, som tegnes af en af delegationens deltagere. Tidligere års deltagere er blandt andre LAND Designlab, Kontrapunkt, Hans Thyge & Co, Seidenfaden Design Copenhagen, Slaatto Design, Allan scharffHolscher Design, Morten Grønning, Halskov & Dalsgaard Design, Gitta Foldberg m.fl.

Design denmarks strategiske samarbejde med Shenzhen går via søsterorganisationen SIDA (Shenzhen Industrial Design Profession Association), som siden 2013 har inviteret Design denmark og medlemmer til at deltage på designmessen SZIDF. 

Informationsmøde – tilmelding, tid og sted
Den 19. september, kl. 16:00 – 17:30
Hos Seidenfaden Design Copenhagen
Skudehavnsvej 1, Nordhavn
København,

Tilmelding skal ske via dette link.

Mere information om Design denmarks strategiske satsning på dansk design i Kina fåes hos projektleder Kristine Lauritsen, kla@designdenmark.dk

LÆS FLERE ARTIKLER OM DESIGN DENMARKS AKTIVITETER I ASIEN HER

 

Kommende arrangementer