Design denmark

International designpris genopstår efter 6 års pause

Grafiske designere kan igen sende sine arbejder til bedømmelse i den internationale award WOLDA, som efter en pause på 6 år, genopstår med en dansk logodesigner i juryen.

Grafisk designer, MDd, Christian Baun, Danmarks repræsentant i juryen i den internationale WOLDA (Worldwide Logo Design Annual), taler varmt for dansk deltagelse i konkurrencen:

– Jeg arbejder i flere internationale designjuryer (A’design Award, ICMA og WOLDA, red.) og opfordrer, så snart jeg kan, mine danske kollegaer til at deltage i internationale awards. Jeg mener, det er arbejdstimer godt givet ud, når danske grafiske designere og designbureauer sender ind til internationale konkurrencer. Det er en god investering at være med. Hvis I vinder, er det en af de mest effektive måder at markedsføre sig på, siger Christian Baun.

LÆS OGSÅ: Designkonkurrencer som effektiv PR

WOLDA, der har ligget i dvale i 6 år, er genopstået med hjælp fra Norbert Küpper og Christian Baun. Awarden bedømmer logoer og business stationary fra alle brancher. Desuden har WOLDA en målsætning om at skabe kontakter og internationalt netværk for grafiske designere og logodesignere verden rundt. I år foregår juryarbejdet i New York på et af byens hotteste designbureauer Pentagram:

-Der er mange fordele ved at sende ind til internationale designawards. Hvis dit produkt vinder, er det både en god historie for medarbejdere og kunder. Du får godt content til sociale medier og det kan være indgangen til et internationalt netværk og et inspirerende selskab blandt nogle af verdens bedste logodesignere, slutter Christian Baun.

Indsendelsesfrist
Er du interesseret i at sende ind til WOLDA, skal det ske senest den 14. september 2017. Har du spørgsmål til deltagelse, er du velkommen til at skrive til Christian Baun på christian@logodesign.dk eller ringe på 2320 0069

LÆS OGSÅ: 5 skarpe til Christian Baun

Kommende arrangementer