Medlemskab for virksomheder

Indretning og koncept af Studio Tine Mouritsen – Fotokreditering Martin SølystDesign denmark Medlemskab for virksomheder med 2 eller flere medarbejdere, er for designbureauer og andre designvirksomheder, der ønsker at deltage i faglige netværk, få inspiration, forretningsmæssig sparring og støtte udviklingen af designbranchen.

Vi er mere end 400 medlemmer i Design denmark, hvilket gør os til landets største designbrancheforening.
Læs mere om Design denmark her.

Som virksomhedsmedlem af Design denmark har du og dine medarbejdere mulighed for at deltage i alle Design denmarks gratis arrangementer og aktiviteter. Design denmark afholder en lang række faglige arrangementer om året, hvor du og dine medarbejdere kan blive inspireret og netværke med kollegerne i branchen.

Design Denmark har også udviklet nogle særlige VidensNetværk og har løbende forskellige tilbud om gratis efteruddannelse, kurser og aktiviteter som både du og jeres medarbejdere kan deltage i.

Design denmarks sekretariatet hjælper gerne med sparring i forhold til forretning eller kommunikation og vil ofte være i stand til at finde relevante personer, du kan snakke med, hvis du står med en konkret udfordring.

Gennem dit medlemskab støtter du desuden foreningens arbejde med at styrke forståelsen og øge brugen af design i Danmark. 


Din virksomheds vigtigste medlemsfordele

Design denmark tilbyder en række ydelser, der kan give direkte besparelser i medlemsvirksomheden. Nogle af de konkrete medlemsfordele er:

Læs om alle medlemsfordelene her.


Design denmark medlemskort

Alle virksomheder får ligeledes udleveret et antal medlemskort, til fordeling mellem medarbejderne. Medlemskortet kan bruges til at påvise medlemskab, fx. for at opnå gratis adgang til Louisiana, få rabat på Designmuseum Denmark og hos DAC – Dansk Arkitektur Center.
Find listen med rabatter her.


Medlem af Design denmark LOGO

Virksomheder med en eller flere medarbejdere, der driver registreret virksomhed med designudvikling som hovedbeskæftigelse må bruge betegnelsen ”Medlem af/Member of Design denmark” og foreningens logo designet til formålet. Logoet bliver tilsendt ved indmeldelse, eller henvendelse til info@designdenmark.dk.


Kontingent

Kontingentet for virksomheder varierer og bliver beregnet på baggrund af antallet af fuldtidsansatte i virksomheden.

2-5 ansatte:
5.300 kr. + 3.007 kr. pr. medarbejder (min. 8.307 kr. – maks. 17.328 kr.)

6-10 ansatte:
17.328 kr. + 1.804 kr. pr. medarbejder (min. 19.132 kr. – maks. 26.348 kr.)

Er der flere end 10 ansatte i din virksomhed?
Du kan se alle de nuværende kontingentsatser her.
Og kontakt os endelig hvis du er i tvivl om optællingen af medarbejdere.


Tilbage til medlemstyper.


Har du spørgsmål vedrørende medlemskab, kan du kontakte Design denmarks sekretariat på info@designdenmark.dk.