Design denmark

Nyt fra Design denmark-sekretariatet

Fra marts sker der ændringer i Design denmarks arbejdsteam

Niels Bugge stopper efter 4 år i Design denmark og Kristine Lauritsen ansattes som projektleder.

Niels Bugge blev i sommer kandidat i Management of Creative Business Processes fra CBS, hvorfra han også har en bachelor i kommunikation. I Design denmark har Niels håndteret medlemsservice og eventmanagement og været ansvarlig for organisationens CRM. Han ønsker nu at kunne bruge sine kompetencer inden for projektledelse, eksekvering, kundehåndtering og newbizz. På CBS lagde Niels sin interesse i forretningsudvikling af designbureauer gennem forbedring af strategi og interne procedurer, men har også beskæftiget sig med neurocreativity, neurodesign, og erhvervsjura som beskyttelse af intellektuelle rettigheder, markedsføringsloven og persondataloven.

“Der er god grund til at takke Niels for en meget stor indsats i Design denmark. Niels har i hele sin ansættelsesperiode med stor flid og et udpræget servicegen gjort en stor forskel for Design denmarks medlemmer, sine kolleger og organisationens interessenter. Samtidig siger vi nu varmt velkommen til Kristine, siger CEO i Design denmark, Henrik Weiglin.

Skulle du have tip til Niels’ jobsøgning kan han kontaktes på mobil + 45 2446 6241 eller på LinkedIn.

Velkommen til Kristine

Kristine Lauritsen er siden den 6. februar ansat som projektleder i Design denmark. Kristine kommer fra en stilling som Global Relations Manager hos northmodern, og er ansat til at varetage såvel event- og projektopgaver som medlemsservice.

Kristine er uddannet Brand Designer fra KEA med fokus på design og business, og kommer til Design denmark med et stort internationalt netværk i bagagen. For northmodern har Kristine indgået internationale samarbejder med såvel presse og medier som messeudstillere og -indkøbere. Inden da arbejdede hun som PA for designer Johannes Torpe og varetog dennes internationale relationer.

Kristine er 29 år, og bor på Frederiksberg sammen med sin kæreste og søn på godt halvandet år. Du kan træffe Kristine på telefon + 45 2713 6193 og på mail kla@designdenmark.dk