Design denmark

 Nyt i sekretariatet

Susanne Bendsen forlader Design denmark

Susanne Bendsen er med udgangen af november måned fratrådt stillingen som kommunikationschef i Design denmark. Fremadrettet skal der mere fokus på medlemsrettede aktiviteter – og det kommer til at ske på bekostning af den udadrettede kommunikation.

Susanne Bendsen har været en stærk og synlig kommunikationschef gennem hendes 5 års ansættelse, først i Danish Design Association og de seneste tre et halvt år i Design denmark. Hun har leveret et stærkt bidrag i sekretariatet og bistået med at øge omverdenens interesse for designbranchens betydning, og den værdi design skaber i andre brancher.

Formand Martin Delfer udtaler:

Susanne Bendsen har været en stor drivkraft i Design denmarks kommunikationsarbejde gennem alle årene, og der er kun grund til at rose hende for sin store faglighed, indsats, kollegaskab og loyalitet overfor designbranchen og hendes arbejdsplads. Hendes indsats i forbindelse med relanceringen af Danish Design Award, igangsættelsen af Danish Design festival og senest i forbindelse med New Danish Modern-projektet i Aarhus fortjener den største anderkendelse. Det er derfor rigtig ærgerligt, at vi nu må tage afsked med Susanne, men vi kommer til at prioritere indsatserne anderledes de næste par år, på grund af en omstrukturering af Design denmarks ressourcer og indsats. Jeg kan kun medgive Susanne de varmeste anbefalinger.

Direktør Henrik Weiglin siger yderligere:

Susanne Bendsens stærke faglige indsats i Design denmark og i de mange projekter hun har deltaget i gennem årene, har været forbilledlig. I forbindelse med planlægningen af de kommende års aktiviteter, er vi dog nødt til at se på anvendelsen af vores ressourcer, så vi sikrer en sammenhængende økonomi i foreningen i fremtiden. Derfor er vi nødsaget til at justere på vores omkostninger til kommunikation og samtidigt rette et øget fokus på udvikling af og eksekvering af medlemsaktiviteter, så vi vedbliver at være en relevant og tydelig designalliance.

I det nye år vil en deltids-stilling som kommunikationsstudent blive opslået.

For henvendelser om ovenstående kontakt direktør Henrlk Weiglin på 25 56 20 45 eller hw@designdenmark.dk.