Design denmark

UDBUD: Kan du indrette BLOX?

UDBUD: Kan du indrette BLOX?

Dansk Design Center inviterer lige nu designere, indretningsarkitekter o.a. kreative til at byde på udbuddet “Indretning i BLOX”.

Opgaven omfatter bud på indretningskoncept, budget, tidsplan og indretning af Dansk Design Centers og Design Societys nye lokaler i BLOX, der skal åbne i maj 2018. Lokalerne ønskes indrettet så de spiller sammen med centrets nye visuelle identitet, kernefortælling og konkret understøtter Dansk Design Centers arbejdsformer.

Med udbuddet ønsker Dansk Design Center at “skabe et ambitiøst, endeligt koncept og et realistisk budget for indretningen af Dansk Design Centers nye lokaler i BLOX. Desuden omfatter opgaven indkøb af inventar, installation og gennemførsel af selve indretningen. Indretningskonceptet og realiseringen af det skal tage udgangspunkt i Dansk Design Centers behov, værdier og visuelle indentitet.”

Du kan her læse mere om udbudsbetingelserkravspecifikationen og tilhørende billag.

Informationsmøde den 10. november
Der vil blive afholdt spørgemøde og rundvisning i BLOX den 10.11.17 kl. 10.00-12.
Tilmeldning til spørgerunde og rundvisning er nødvendig, og skal ske til My Buemann, Art director, myb@ddc.dk.

Spørgsmål kan stilles frem til 20. november
Tilbudsgivere og andre interesserede opfordres til løbende i udbudsperioden at holde sig orienteret på Dansk Design Centers hjemmeside, hvor spørgsmål og svar om udbuddet gøres tilgængelige i anonymiseret form. Der kan stilles spørgsmål frem til den 20. november 2017.

LÆS MERE PÅ DDC HJEMMESIDE

Foto: BLOX

Kommende arrangementer