Design denmark

Workshop med Thomas Dickson om ny designpublikation

Workshop med Thomas Dickson om ny designpublikation

Kom til workshop og giv dine input til ny design-publikation

Design denmark og forfatter, arkitekt og designer MDd Thomas Dickson byder op til dialog om produktionen af et nyt designmagasin. Hvad mener du, et moderne fagblad skal kunne? Og hvad savner du som designer at læse om?

Thomas Dickson, som vil stå for afviklingen af den åbne workshop, siger:

– Det danske design- og innovationsmiljø mangler et seriøst fagtidsskrift. I en årrække har der ikke været et magasin med en høj faglig standard, og det ønsker vi at gøre noget ved. Derfor inviterer jeg sammen Design denmark medlemmer til at at være med i den indledende konceptuelle proces.

Visionen for den nye publikation bliver at være en af de bedste af slagsen til at formidle design i Europa. Det skal være en primær kilde til viden, erfaring og debat om design og designdreven innovation. Publikationen skal være fremadskuende, uden at slippe fortidens erfaringer af syne. Det skal være præget af overbevisningen om, at godt design skaber et bedre liv for den enkelte, samtidig med at det anlægger en designmæssig vinkel på nogle af de store udfordringer som vores samfund og verden står med.

Arbejdet under workshoppen tager yderligere udgangspunkt i de to nøgleord:

  • begejstring for det innovative, idérige og æstetiske, som også er designs kendetegn.
  • kritisk; ikke goldt nedrakkende, men ved at forholde sig konstruktivt til designet af vore fysiske omgivelser såvel som den immaterielle verden.

På workshoppen vil vi diskutere målgruppe, stil, tone, format mv. og Thomas Dickson vil præsentere de foreløbige tanker om projektet.

Tid
Den 26. juni, 2017, kl. 8:00 – 10:00

Sted
Design denmark
Børsen
Slotsholmsgade 1, København

Tilmelding
Alle kan deltage – tilmelding via link

Kommende arrangementer