NavneNyt: Phoenix Design Aid indgår ambitiøst partnerskab med FN-organisation

Nå de 17 - via design

13. maj 2019

Med målet om at fremme kendskabet til FN’s 17 verdensmål ved at arbejde sammen om events, bæredygtig produktudvikling samt erfaringsudvikle og drage fordel af hinandens netværk, har Phoenix Design Aid indgået en samarbejdsaftale med UN SDG Action Campaign, som hører under UNDP.


For at nå den dagsorden, som regeringslederne udviklede på FN topmødet i 2015, der sætter fokus på bæredygtig udvikling frem til 2030 – også kendt som de 17 verdensmål, er det nødvendigt med handling og samarbejde.

Phoenix Design Aid har siden december 2018 arbejdet på at etablere en aftale med UN SDG Action Campaign. Den 4. maj 2019 blev aftalen for alvor virkelighed, da kontrakten officielt blev underskrevet af Marina Ponti, global direktør for UN SDG Action Campaign, og Dennis Lundø Nielsen, CEO hos Phoenix Design Aid.

Dennis Lundø Nielsen, CEO, Phoenix Design Aid, er meget stolt af at kunne bringe sådan en aftale hjem til Randers:

“Jeg er utrolig stolt over, at vi har indgået dette samarbejde med FN om de 17 verdensmål. Det betyder især meget for mig som Randers ambassadør, da aftalen er med til at sætte Randers på FN-verdenskortet.”

Dennis Lundø Nielsen, CEO hos Phoenix Design Aid


Synergieffekt skal øge kendskab

Hovedformålet med partnerskabet er at styrke samarbejdet mellem de to parter, så de i fællesskab kan nå målet om at øge kendskabet til FN’s 17 verdensmål. I de kommende to år vil Phoenix Design Aid tilbyde grafiske og digitale løsninger, skræddersyede udstillinger og arrangementer samt merchandise produkter såsom T-shirts, kasketter, flasker og meget mere i fremtiden.


Internationalt udsyn og global ansvarlighed

Alle merchandise produkter og event services bliver tilgængelige på en hjemmeside, hvor FN organisationer, NGO’er samt offentlige og private virksomheder har mulighed for at drage nytte af Phoenix Design Aids ekspertise og knowhow om grafisk design og events, der understøtter FN’s 17 verdensmål.

Dennis Lundø Nielsen ser meget frem til samarbejdet med UN SDG Action Campaign, da FN’s 17 verdensmål står Phoenix Design Aid meget nært og sætter dagsordenen for virksomheden.

Hvert år udgiver Phoenix Design Aid en bæredygtighedsrapport, Communication on Progress, som netop tager fat i FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling og folder historier om relevante aktiviteter og tiltag ud.


Om Phoenix Design Aid

Phoenix Design Aid er en international design- og kommunikationsvirksomhed med ekspertise i grafisk design og digitale løsninger.

Med særlig vægt på at servicere internationale og mellemstatslige organisationer, herunder FN og EU-agenturer, NGO’er og offentlige myndigheder, udfører virksomheden samtlige projekter i overensstemmelse med internationalt anerkendte principper for samfundsansvar samt FN-krav.

Virksomheden er certificeret inden for kvalitet (ISO 9001), miljø (ISO 14001), arbejdsmiljøledelse (OHSAS 18001), socialt ansvar (DS 49001) og FSC CoC™.


Fotokreditering: Filippo Fortis.
Marina Ponti og Dennis Lundø Nielsen underskriver samarbejdsaftalen i Bonn, Tyskland.