Danish Design Award 2020 er åben for indsendelser

Danish Design Award

2. oktober 2019

Fra d. 2. oktober kan man indsende sine designløsninger til Danmarks nationale designpris, Danish Design Award 2020. Med prisen hylder vi forskellen, dansk design gør for samfundet, virksomheder og individet

Spændvidden er stor, når det gælder dansk design i verdensklasse, der virkelig kan gøre en forskel. Med 15 kategorier, der spænder over alt fra bæredygtighed over byer, æstetik og sundhed, fejrer Danish Design Award 2020 den forskel, design kan gøre på tværs af brancher og industri. Du kan læse om årets kategorier her.

Alle designløsninger, der er skabt inden for de seneste fire år, og hvor der har været en dansker ved tegnebordet enten på designsiden eller som producent, kan deltage.

Ved uddelingen i maj i år talte vinderne blandt andet en designløsning for den gode partientoplevelseen overdækning til byggepladser, der sparer kroner og øger sikkerhed, samt en Icon Award til vinduernes svar på iPhone, Velux.

Fristen for indsendelse er 6. december 2019 kl. 12.00.

Nysgerrig?

Du kan læse mere om, hvordan du deltager i Danish Design Award her og se dette års jury her.

For yderligere information:

Christina Melander, programchef Danish Design Award, Dansk Design Center
E-mail: cme@ddc.dk

Katrine Hertz Mortensen, Kommunikationschef, Dansk Design Center
E-mail: khm@ddc.dk