Nationalt projekt: Grøn Cirkulær Omstilling

Bæredygtighed

10. februar 2020

Med det nationale projekt, Grøn Cirkulær Omstilling, udvikles og implementeres grønne og cirkulære forretningsmodeller i danske små- og mellemstore virksomheder på tværs af industrier. Projektet, der varer fra 2019 til 2022 med løbende ansøgningsfrister, er finansieret af EU og består af 17 partnere, heriblandt landets erhvervshuse.

Har du en lille eller mellemstor virksomhed med højst 250 medarbejdere og en omsætning på maks. 50 mio. EUR og mod på at udvikle jeres produkt eller produktion til at blive mere cirkulær? Så har du nu muligheden for at få en konkurrencemæssig fordel og fremtidssikre din virksomhed.

Over 400 danske virksomheder får over de næste par år hjælp til at udvikle deres forretning i en mere bæredygtig og cirkulær retning. Få bl.a. input til, hvordan virksomheden konkret kan arbejde mere cirkulært, udvikling af nye forretningsmæssige potentialer og globale konkurrencemæssige fordele, professionel branchekyndig konsulentydelse og mulighed for tilskud til implementering af en cirkulær forretningsmodel.

Åbn for nye muligheder for handel og jobskabelse, bidrag til reduktion af klimapåvirkninger og gør besparelser i både ressourcer og omkostninger gennem cirkulær økonomi. Vær på forkant med dine kunders og samarbejdspartneres fremtidige krav til bæredygtige produkter og services, og ansøg om et forløb tilpasset din virksomhed.

Læs mere om Grøn Cirkulær Omstilling her.

Kontakt

For mere information om projektet og ansøgningsprocessen kontaktes Projektchef v. Clean Cluster, Søren Bernt Lindegaard på tlf. 42 59 50 20 eller e-mail sbl@cleancluster.dk.

Fotokreditering: Lifestyle & Design Cluster