Danish Design Award 2020 går online – og du kan være med!

Danish Design Award

27. april 2020

Alt er under forandring. Det er en ny normal. Vi får taget vores liv, virksomheder og samfund op til revision. Vi tilpasser os og fornyer os. Vi lærer så meget. Noget af det, som selvfølgelig også berøres og påvirkes, er afviklingen af årets Danish Design Award. I stedet for et fysisk show, afholdes awarden online – og du kan være med!

Design denmark og Dansk Design Center, som står bag Danish Design Award, kårer vinderne blandt dette års 48 knivskarpe finalister vanen tro og du kan se med d. 2. juni 2020. Hold øje på Danish Design Awards hjemmesideFacebook og Instagram for løbende information.

Blandt dette års finalister er der bl.a. en app, der lærer børn om kvantefysik, et luksuriøst parketgulv af overskudstræ og en digital kommunikationsplatform, hvor man ved hjælp af ansigtsgenkendelse aflæser afsenderens følelser og ændrer skrifttypens udseende derefter.

Se alle årets finalister her.

Du kan i øvrigt også selv være med til at bestemme, hvem der vinder kategorien folkets stemme – nemlig årets People’s Choice Award – ved at stemme her.