Formland Autumn 2020

Messer

3. juli 2020

Torsdag den 13. august åbner MCH Messecenter Herning dørene til Formland Autumn 2020.

Med bred opbakning fra hele branchen bliver det en spændende og tryg messe fyldt med produktnyheder, networking, lærerige foredrag samt inspiration med de kommende trends og tendenser.


TrygtMCH®

Gennem de seneste måneder har man i MCH Messecenter Herning udarbejdet konceptet TrygtMCH®, der skal sikre en tryg, sikker og ansvarlig messe. Du kan læse meget mere om dette på Formlands hjemmeside.

På baggrund af ovennævnte sælges billetterne til Formland kun som forudbestilte dagsbilletter, messen vil være med ekstra brede gange, højt hygiejneniveau altså en messe, hvor alle passer på hinanden.


Få stande tilbage

Der er stadig få stande tilbage på Formland. Er du interesseret i dette, og vil du også være en del af branchens fælles mødested, kan du læse mere her.

Fotokreditering: Formland


HORESTA’s “safe to visit” program

Der vil fortsat være spændende restauranter, som er en vigtig del af Formland, og disse er underlagt HORESTA’s ”safe to visit” program som alle andre caféer og restauranter i Danmark.


Speak Up!

Der vil være et stærkt foredragsprogram på Speak Up scenen som du kan læse mere om her.

Fotokreditering: Formland


’Atelier Bohemian Shades’

Trendzonen på messen hedder denne gang ’Atelier Bohemian Shades’ og danner ramme om den kreative og personlige bolig med fokus på fremtiden krydret med følelsen af historie og fortid.

Fotokreditering: Formland
I branchen glæder man sig til igen at kunne mødes, da det personlige møde er vigtigt for alle og er grobund for, at salget styrkes og hjulene for alvor igen kommer til at køre i Danmark. 


Billetter

Design denmark har fået en rabatkode, der giver medlemmer af Design denmark mulighed for at købe billetter til Formland til kun kr. 50,-
Find rabatkoden ved at logge ind på medlemssiden her.
Køb billet her.

OBS:
Grundet Covid-19 skal alle billetter forudbestilles og printes hjemmefra. Der kan ikke længere købes billet ved indgangen. Man er meget velkommen flere dage – der skal blot købes en billet pr. dag. Man er meget velkommen til at tage sine kollegaer med.


Formlands åbningstider:

Torsdag den 13. august          kl. 09.00 – 19.00
Fredag den 14. august            kl. 09.00 – 19.00
Lørdag den 15. august            kl. 09.00 – 19.00
Søndag den 16. august           kl. 09.00 – 18.00

For mere info kontakt formland her.