COVID-19 og Design denmark arrangementer

COVID-19

Herunder følger praktisk information omkring vores arrangementer i forbindelse med COVID-19.

Opdateret d. 10. november 2020

Situationen omkring COVID-19 ændrer sig konstant og Design denmark følger naturligvis de retningslinjer Regeringen og Sundhedsstyrelsen udsteder.

Vi har midlertidigt valgt at stoppe for muligheden for at mødes fysisk til foreningens arrangementer. Derfor har vi startet et nyt format hvor vi kan live streame arrangementerne, så alle medlemmer kan deltage hjemmefra. Dette format opretholder vi over vinteren frem til marts 2021.


Booking af mødelokaler

Vi har midlertidigt stoppet for muligheden for at medlemmerne i samarbejde med Design denmark kan låne mødelokaler på Børsen. Vi vender tilbage med info om hvornår dette igen vil være en mulighed.


Retningslinjer fra sundhedsstyrelsen

Ny Coronavirus spreder sig typisk på steder med mange mennesker, bl.a. via håndtryk og små dråber fra hoste og nys. Beskyt dig selv og andre ved at følge disse gode råd:

  • Vask hænder tit eller brug håndsprit
  • Host eller nys i dit ærme – ikke dine hænder
  • Undgå håndtryk, kindkys og kram – begræns den fysiske kontakt
  • Vær opmærksom på rengøring – både hjemme og på arbejdspladsen
  • Hold afstand – bed andre tage hensyn

Ved Design denmarks arrangementer vil der være enkel forplejning. Vi tilskynder at deltagerne er særligt opmærksomme og spritter før og efter de har forsynet sig.


Aflysninger kan forekommme

Derfor forbeholder vi os til enhver tid retten til at aflyse et arrangement. Deltagere, som har købt billet, vil naturligvis få refunderet billetprisen.


Generel information omkring deltagelse i Design denmark arrangementer

Der vil blive taget billeder og muligvis optaget video, samt livestreamet direkte fra Design denmarks arrangementer – alt indhold vil blive delt via Design denmarks medier. Hvis du ønsker at vide, hvordan Design denmark håndterer personoplysninger, kan du læse mere i vores persondatapolitik her.


Betaling og no-show fee

Al betaling af arrangementer foregår gennem Billetto. Derfor gælder refundering, betaling mm. de til enhver tid gældende regler for Billetto.
Hvis du har tilmeldt dig som medlem og ikke melder afbud senest 24 timer før afholdelsen, vil du blive faktureret et no-show fee på 200 kr. efter arrangementets afholdelse.


Materialer

Hvis det er aftalt med oplægsholder, vil materialet fra arrangementet eller dele af materialet blive tilsendt deltagerne efter arrangementet.


Webinar / Livestream

1-2 dage før arrangementet/webinarets afholdelse, vil du få tilsendt en guideline og et link med adgang til arrangementet på dagen.


Parkering og offentlig transport til Børsen

Der er mulighed for at parkere foran Børsen i Slotsholmsgade mod betaling – men bemærk, at der er rift om pladserne. Det nærmeste P-hus finder du ved BLOX HUB og Magasin – med ca. 10 min. gang til Børsen.

Der er flere buslinjer med forbindelse til Hovedbanegården, Vesterport, Nørreport og Østerport, som kører tæt på Børsen. Stoppesteder: Christiansborg, Holmens Bro eller Holmens Kirke.

Derudover ligger følgende Metro stationer i få minutters gåafstand fra Børsen: Gammel Strand, Christianshavn Metro og Kgs. Nytorv.

Hold øje med myndighedernes retningslinjer i forbindelse med brug af mundbind i offentlig transport til og fra arrangementer.