Ukurant præsenterer udstillingen ‘Ukurant Objects’ under 3daysofdesign

Udstillinger

13. august 2020

Fra d. 3. – 5. september 2020 løber det kuraterede designprogram 3daysofdesign over stablen i København, hvor du har muligheden for at opdage og opleve nye idéer inden for livsstil, design, belysning, møbeldesign og interiør. Heriblandt udstillingen Ukurant Objects.

Kurateret udstillingsplatform

Som kurateret udstillingsplatform viser Ukurant ungt, eksperimenterende designobjekter af nye designere, arkitekter, kunstnere, kunsthåndværkere og studerende. Ukurant hylder den eksperimenterende tilgang til materiale, håndværk og æstetik, og tilbyder eksponering til unge designere, der minder os om designobjekters skulpturelle værdi. Udstillingsplatformen insisterer på, at forene en kunstnerisk praksis med kommercielle produkter og flytte grænserne for opfattelsen af, hvad kommercielt design er. Navnet Ukurant henviser til noget, der ikke ligner alt andet, og det er præcis hvad de leder efter – noget helt ekstraordinært.

Fællesskab for nyuddannede designere

Bag Ukurant står Kasper Kyster, Kamma Rosa Schytte, Josefine Krabbe Munck og Lærke Ryom, som startede platformen i oktober 2019 med ambitionen at skabe et fællesskab, hvor nyuddannede designere kan dele erfaringer, kompetencer og netværk.

Ukurant Objects på 3daysofdesign

Ukurant Objects vises under 3daysofdesign og præsenterer 23 unikke designobjekter, udvalgt fra et open call i februar med mere end 90 ansøgninger fra hele verden.

Ukurant Objects præsenterer værker af:

 • Alexander Kirkeby
 • Anders Olof Nyberg
 • Anna Søgaard
 • Bjarke Ballisager
 • Bonnie Hvillum
 • Christian & Jade
 • Davide Ronco
 • Esben Kaldahl
 • Felicia Arvid
 • Ida Elke
 • Kamma Rosa Schytte
 • Kasper Kyster
 • Lærke Ryom
 • Margarida L. Pereira
 • OTTOTTO
 • Sia Hurtigkarl Degel
 • Pia Angela Rasmussen
 • Simone Øster
 • Josefine Krabbe Munck
 • Sisse Holst Pedersen
 • Therese Hald Boesen
 • Tronhjem Rømer

Praktisk
Dato: Frederiksgade 1, Basement, 1265 København K
Sted: 3. – 5. september 2020
Fernisering: 3. september 2020 kl. 15.00 – 18.00

Læs mere om 3daysofdesign her.

Fotokreditering: Ukurant