Tag med til det digitale Kulturmøde på Mors

18. august 2020

Kulturmødet Mors går i år i luften online. Du kan derfor gå på opdagelse i hele programmet, der løber fra d. 20. – 22. august 2020.

Kulturmødet Mors byder i år på mere end 80 samtaler, paneldebatter, kunstøjeblikke, podcasts og meget mere.


Kultur og Sundhed

Oplev bl.a. psykologiprofessor Svend Brinkmann, museumsinspektør på Traholt Museum Karen Grøn og direktør for Sundhedsstyrelsen Søren Brostrøm i en samtale om, hvad coronakrisen har lært os om kunstens rolle for vores trivsel, og hvordan kultur og kreativitet kan bidrage til løsningen af fremtidens sundhedsudfordringer.

‘Kultur og Sundhed’ torsdag d. 20. august kl. 11.45 – 12.45.


Kulturlivets samfundsmæssige betydning

Eller hvad med at høre, når eksperter i økonomi og erhvervsliv sætter ord på værdien af kultur? Normalt er det kulturaktørerne selv, der argumenterer for, hvor vigtigt kulturlivet er for samfundet. Nu vendes tingene på hovedet, når Kulturmødet Mors inviterer eksperter i økonomi og erhvervsliv, Lars Sandahl Sørensen, direktør i Dansk Industri, Carl-Johan Dalgaard, overvismand og formand for De Økonomiske Råd, og Peter Mogensen, direktør i tænketanken Kraka, til at diskutere kunstens og kulturens samfundsmæssige betydning.

‘Kulturlivets samfundsmæssige betydning’ torsdag d. 20. august kl. 16.00 – 17.00.


Fondene under krisen og i fremtiden

De danske fonde spiller en afgørende rolle for dansk kunst- og kulturliv. De afgør i vid udstrækning, hvilke kulturbyggerier, kunstprojekter og store udstillinger, der bliver til noget, og hvilke der ikke gør. Coronakrisen har åbenbaret fondenes enorme betydning. Med ekstraordinære bevillinger og koordinerede puljer skabte de et nybrud i fondenes støtte til dansk kunst og kultur.

Kom til paneldebat, når Kultumødet Mors spørger en række af landets mest indflydelsesrige fonde, heriblandt Ny Carlsbergfondet, Augustinusfonden, Bikubenfonden, Statens Kunstfond og Det Obelske Familiefond, hvordan de ser fremtiden for dansk kunst- og kulturliv, og deres egen rolle i den.

‘Fondene under krisen og i fremtiden’ fredag d. 21. august kl. 16.30. 17.30.

Find hele Kulturmødets program her.


Sammensæt dit helt eget program online

I år kan du tilmelde dig hvert arrangement og lave dit helt eget kulturprogram online på platformen Crowdcast.

Læs mere her om hvordan du gør.

Fotokreditering: Kulturmødet Mors 2017. Foto: Lars Dahl