Styrk din forretning! Craft Go søger iværksættervirksomheder til nyt udviklingsprojekt

Open call

31. august 2020

Er du iværksætter inden for kunsthåndværk eller design? Drømmer du om at kunne leve af din virksomhed eller at tage din virksomhed til næste niveau? Så er Craft Go måske noget for dig!


Hvem er Craft Go?

Craft Go er et fælles skandinavisk projekt med fokus på traditionshåndværk og design. Med eksperter inden for forretningsudvikling, innovation og kulturhistorie vil Craft Go give de deltagende virksomheder værktøjer, metoder og netværk med henblik på at øge deres konkurrenceevne. Dette gælder også nye, kommende virksomheder- personer, der inden for nær fremtid ønsker at starte egen virksomhed.

Craft Go søger således virksomheder, som vil udvikle deres forretning eller som er i gang med at starte egen virksomhed. Deltagere tilbydes et udviklingsværktøj bestående af fem moduler, som udformes efter netop dine behov. Sammen gennemgår I din virksomhed og tilpasser modulværktøjet til netop dine behov, så du deltager i de moduler, der er relevante for dig. Indholdet i hvert modul forsøges også individualiseret efter hver deltagers behov.

Hele forløbet varer otte måneder, hvor du får tilknyttet en coach og får mulighed for at deltage i workshops, webinarer, får ekspertinput på dine udfordringer samt netværk med både eksperter og andre virksomheder – alt sammen for at styrke din forretning og dens potentiale.


Hvem kan deltage – og hvad kræver det?

For at blive bedre til noget, kræves der engagement. Og det er netop det samt tid du forventes at byde ind med i projektet. For en iværksætter er tid kostbar og derfor er projektet ikke et, Craft Go ønsker der tages let på. Det forventes, at du deltager i hele det for dig individuelt tilrettelagte forløb.

Det er gratis at deltage, men du skal forvente udgifter til 1-2 rejser og 2 overnatninger i det sydvestlige Sverige (evt. fælleskørsel).

Din virksomhed skal have CVR-nummer eller du skal ønske at starte egen virksomhed i en af følgende regioner:

  • Region Nordjylland
  • Region Midtjylland
  • Region Hovedstaden


Ansøgning og udvælgelse

Ansøg projektet her.

Deadline: 15. oktober 2020.

Derefter vælges ansøgere som Craft Go mener har bedst forudsætninger for at gennemføre projektet og udvikle sit håndværk til enten en virksomhed eller løfte en allerede eksisterende virksomhed væsentligt.


Moduler

1. Produktudvikling

Få forståelse for, hvad produktudvikling er ud fra et forretningsmæssigt perspektiv og hvordan du kan udvikle din produktportefølje.

2. Inspiration

Få inspiration til, hvordan du åbner kreativiteten og lærer, hvordan man kulturhistorisk har arbejdet i din branche, og en identifikation af, hvilke materialer, farveskalaer, former mm. der trender lige nu.

3. Butiksstrategi

Her skaber vi en butik, der sælger, med åbningstider, sortiment og prisniveau, som matcher din kunde. Der udarbejdes en klar strategi for hvordan og hvor, du markedsfører dine produkter og din virksomhed.

4. Storytelling

En god historie skaber merværdi til dit produkt. Her skaber vi en klar strategi for, hvordan du kan anvende storytelling i din markedsføring.

5. Innovativ tidsplan

Som selvstændig kan det være svært at få skabt en ordnet hverdag med struktur og balance mellem arbejde og fritid. Her hjælper vi dig med at skabe rutiner for tydelig og naturlig fordeling af, hvem der har ansvar for at gennemføre diverse opgaver, hvornår de skal gøres, og hvorfor de er nødvendige at få gjort. Alt sammen for at skabe en øget rentabilitet.


Mere information

For mere information, kontakt Joan Knudsen på:
Telefon: 42 42 12 43
E-mail: joan@ldcluster.com

Eller læs mere på Craft Go’s hjemmeside her.

Fotokreditering: Craft Go