Person eller brand søges til at dele Motarasus nye showroom/kontor i Frederiksgade 1

Medlem til medlem

16. oktober 2020

Motarasu har lige fået nøglerne til et lækkert showroom/kontor i Frederiksgade 1 på 3. salen. Derfor søger de nu en designer/arkitekt med udgangspunkt i møbel/interiør produkter, der er interesseret i at dele en kontorplads, eller et brand der kan komplimentere Motarasu, og vil dele udsigten til Marmorkirken!

Den månedlige leje afhænger af, om det er en person eller et mærke, men er meget fordelagtig.

Stedets grundtanke er, at de mange designmærker, designere og arkitekter, der har til huse komplimenter hinanden og dyrker synergier og sammen fremmer dansk design. Se mere om stedet her: http://frederiksgade-1.com/

For mere info kontakt Mikkel Zebitz fra Motarasu

Download opslaget

E-mail: mz@motarasu.com
Tlf.: 5053 5283
motarasu.com