Vil du have en designstuderende i praktik?

Designskolerne i Danmark

3. november 2020

Så kan du slå en praktikplads op på Det Kongelige Akademi´s opslagstavle.

Viste du at alle designstuderende fra Det Kongelige Akademi skal i praktik på deres 6. semester? Det giver dig mulighed for at få en praktikant i op til fem måneder i foråret 2021. Ved at tage en praktikant, får du mulighed for at introducere en studerende til branchen og jeres samarbejde kan give helt ny energi og ideer, der kan være med til at udvikle virksomheden. Praktikperioden ligger fra den 1. februar til den 30. juni og de studerende skal være i praktik i min. 4 måneder inden for perioden. Praktikken er ulønnet. 

Læs mere om rammerne for praktikken og slå et praktikopslag op her: https://kglakademi.dk/praktik

Medlemmer får derudover jobopslag på Design denmarks jobbørs gratis årligt. Læs mere her.