NavneNyt: Flemming Eriksen bliver ny partner i 3Part

NavneNyt

10. november 2020

”Der er ikke noget ved at have en strategiplan, hvis den ligger i skuffen.”


Flemming Eriksen, du er ny partner og bestyrelsesformand hos 3PART, hvad er din baggrund?

Jeg har gennem 15-16 år har opbygget en virksomhed, som hedder Liftup og ligger i Støvring, og derigennem er jeg kommet til at kende 3PART som en seriøs samarbejdspartner og har fået kendskab til værditilvækst i produkter, ved at tænke brugerinterface og ordentligt design ind fra
starten af.

Jeg er egentlig oprindeligt uddannet klejnsmed og læste bagefter til maskinkonstruktør. På et tidspunkt kom jeg ud til Eurocom Industries som laver maritimt radioudstyr, og var der i 10 år. Og beskæftigede mig med produktion og produktionsoptimering og projektledelse. Der kom jeg til at tale med en rådgivende ingeniør, som havde en skør ide om at lave en trappe om til en lift og havde lavet lidt skitser på det, og det var det vi startede Liftup op på. Der hoppede jeg så ud som selvstændig og byggede virksomheden op, og det gik i al beskedenhed godt og vi udviklede selvfølgelig også andre produkter.

I forbindelse med udviklingen af et produkt som hedder Raizer, kom vi i kontakt med 3PART, som hjalp os med alt fra brugerinterface, funktion, materialer, udtryk, brugermanual og det hele, som vi var rimeligt grønne på, så det lærte vi en hel masse af. Da Simon Skafdrup spurgte mig om vi ikke skulle fortsætte samarbejdet, tænkte jeg at det var interessant. Jeg synes 3PART er en yderst spændende virksomhed som laver mange spændende ting. Og jeg er så blevet bestyrelsesformand og er nu også blevet medejer af virksomheden og håber på at jeg kan komme til at forsætte den forandring og vækst som er ambitionen fremadrettet.


Hvad tænker du specifikt du kan bidrage med qua din baggrund?

Jeg håber på at kunne bidrage med struktur i strategiplanen – hvilken vej skal vi? Hvad er virksomhedens mål? Hvilke metoder skal vi bruge? Og hvordan skal vi eksekvere og implementere denne her strategi? Der er jo ikke noget ved at have en strategiplan, hvis den ligger i skuffen. – Den skal ud blandt medarbejderne, så den bliver en del af hverdagen. En strategi skal underbygge det vi gør og det vi skal gøre i hverdagen.

Derudover håber jeg på at mine mangeårige erfaring med konstruktion og projektledelse kan bidrage med input til diverse projekter.

Læs mere om 3Part og find kontaktoplysninger her.