The Index Project Præsenterer Værktøjskasse til Start-ups og iværksættere

Start-Ups

12. november 2020

Det har aldrig været mere relevant at drive en virksomhed som prioriterer mennesker og planet lige så højt som profit. Men hvor skal man starte? og hvordan bevarer man fokus og motivation samtidig med at man skaber en forskel?

The Index Project har skabt den perfekte værktøjskasse til at give start-ups en palette af nøje udvalgte redskaber til at drive en virksomhed med mening. Platformen indeholder podcasts, case-studies, sparring, Index Award data arktiv og meget mere.


Find Investor

Når det kommer til finansiering, kan man ikke tale om en one-size-fits-all strategi. I dag ønsker flere og flere virksomheder investorer, der forstår deres mission, omgivelser og behov. Hos The Index Project ved de, at det kan være svært at finde den rigtige kapital, derfor har de skabt en kurateret liste over investorer fra deres netværk. Listen indeholder lidt information om investoren, hvor de investerer, hvilke sektorer de investerer i og kontaktoplysninger, så det er nemt at tage direkte kontakt.

Find investor via The Index Projects Tools.

INDEX Award 2019. Photo: Dennis Lehmann


Forretningsordliste

Kender du termerne: Deal Flow, Co-investment, Cap Table og Due Diligence?Måske har du prøvet at tale med en investor eller samarbejdspartner, der bruger en masse udtryk og jargon, du ikke har hørt før? The Index Project har tænkt for dig og de har oprettet en ordliste som du kan bruge til at oversætte alle de juridiske, forretningsmæssige og investor vendinger til almindeligt engelsk (ja Tools fra The Index Project er på Engelsk).
Bemærk, at oplysningerne på sitet ikke udgør juridisk rådgivning og kun er vejledende.

The Index Project ordliste.


Sparring

The Index Project har arbejdet med iværksættere og start-ups i alle faser igennem de sidste 18 år, og derfor ved de også hvorfor det er vigtigt at modtage meningsfuld feedback fra ligesindede. The Index Project tilbyder en gratis times sparrings session.
De tilbyder rådgivning om en bred vifte af udfordringer, såsom:

  • Hjælp til at identificere og udpege jeres udfordinger
  • Udvikling af strategi
  • Finjustering af dit pitch

Alt afhængigt at den enkelt henvendelse vil man modtage en faciliteret sparrings session som er baseret på The Index Projects design-thinking metodik eller en mere enkel sparrings session med feedback fra The Index Project team.
Ansøg her.


Case Studies

The Index Proejct har håndplukket vigtige cases som giver ekstraordinær indsigt i hvordan man skaber og udvikler fremtidens virksomheder.

Læs mere her.


Big Picture

Hver sæson modtager The Index Award tusindvis af nomineringer fra hele verdenen. Dette giver The Index Project et overblik over hvordan design og innovation løbende udvikler sig.
Fordi deres ‘design-bank’ udvikler sig år efter år har de skabt et værktøj som hedder Big Picture. Værktøjet giver brugeren mulighed for at browse igennem et imponerende designarkiv med mere end 4000 designløsninger til inspiration, tendenser, case studies og meget mere.
For at tilgå Big Picture skal du modtage et log-in.
Opret dig her.

Læs mere om The Index Project her og se alle værktøjerne.

Har du brugt tools? og har du lyst til at hjælpe The Index Project med at forbedre dem? Så kan du hjælpe ved at besvare dette korte survey.