Vi deler Design, IGEN!

Designmuseum Danmark

17. november 2020

Designmuseum Danmark lukker i 1 ½ år for at gennemgå en omfattende renovering, i mellemtiden vi de dog stadig dele design med jer! Derfor gør de det nu online, fra deres eget lille filmstudie.

I det næste stykke tid vil de gå på opdagelse i arkiver og dele designhistorier med jer! Der skal bl.a. kigges på sølv, stole, haute couture, grafisk design og meget mere! Og de får besøg af dygtige kuratorer og danske designere. Det bliver spændende!
Følg med på Designmuseum Danmarks nye YouTube kanal lige her.


Mød designeren, hver uge

Fra lørdag den 7. november og frem til og med januar 2021 genopstår en flig af Designmuseum Danmark i Københavns hyggeligste boghandel, Thiemers Magasin, smask midt i det charmerende Værnedamsvej-kvarter.

Du kan få en lille dosis af vores museumsbutik, der indtager et hjørne af den legendariske delikatesseboghandel Thiemers Magasin i Tullinsgade 24. Her kan du fra lørdag den 7. 11. og frem til og med januar 2021 købe et eksklusivt udvalg af håndplukkede varer fra museumsbutikken samt museets egen kollektion af plakater, papirvarer, bøger, muleposer mm.

Ud over udvalgte designere og kunsthåndværkere, vil man vil museets medarbejdere i løbet af december hjælpe med i Thiemers Magasin på udvalgte dage, hvor man kan få en snak om museets ombygning, genåbning og omfattende relancering – hen over gaveindpakningen. Hold øje med programmet, der annonceres løbende.

Med et Designmuseum Danmark årskort kan man få 10 % rabat i butikken.

Michael Nellemann fra Thiemers Magasin siger om samarbejdet:

”For os er Designmuseum Danmark indbegrebet af kvalitet. I år glæder vi os til at huse en ganske lille men til gengæld meget hyggelig Pop-Up shop med eksempler på alt det, Designmuseets butik vanligt præsenterer. Det bliver en helt særlig oplevelse for vores kunder og medlemmer at komme forbi Thiemers Magasin de næste måneder.“

Udviklingschef på Designmuseum Danmark Kristian Rise udtaler:

”Thiemers Magasin er et virkelig godt match for os. Boghandlen har autenticitet, helhjertet nørdethed og høj kvalitet. Værdier som vi i høj grad kan identificere os med. Når nu museet er midlertidigt lukket, og vi hverken kan åbne op til vores butik eller traditionsrige kunsthåndværker-marked op til jul, så er dette samarbejde en oplagt forlængelse af museumsoplevelsen.”