3daysofdesign udskydes til september

Messer

4. februar 2021

Den årligt tilbagevendende platform for møbeldesign-events: 3daysofdesign har valgt at udskyde årets arrangement til september i år, fremgår det af en opdatering på platformens hjemmeside. Beslutningen er truffet i tæt dialog med internationale sundhedsmyndigheder, som råder alle strørre events udskydes. Nyheden kommer samme uge, som Formland, en anden stor møbel og interiørmesse ligeledes har valgt at udskyde deres messe til efteråret. Selvom mange havde set frem til begge arrangementer, giver det klart mening at gå efter et forhåbentlig mere sikkert tidspunkt senere på året.

Læs herunder hele pressemeddelelsen fra 3daysofdesign

Fotokreditering: Sophus Wolf

Vi glæder os til at mødes igen

“Hos 3daysofdesign er vi glade for, at vi nu kan lancere datoerne for den kommende udgave af Danmarks største designbegivenhed.”

Næste 3daysofdesign afholdes d.16.-18.september 2021.

Pressemeddelelse: Februar 2021 COPENHAGEN

Danmarks årlige designfestival er stedet, hvor du kan møde og tale med de kreative sjæle, der står bag de nyeste banebrydende koncepter inden for møbler, design, livsstil og indretning. Det er her, du kommer bag kulisserne og får indblikket i de sidste sprøde ideer fra den danske designscene. Kom og sid på en af de smukke stole, i en af de bløde sofaer eller se lyset fra de nyeste lamper. Få sanserne i spil, når du mærker kvaliteten af nyt design og kører fingrene langs træet, stoffet eller læderet på møblerne. Få muligheden for at nyde det ypperligste håndværk, og forkæl dine smagsløg, når kendte danske kokke demonstrerer, hvorfor København er verdens kulinariske hovedstad. Det hele finder sted under 3daysofdesign i Danmarks smukke hovedstad.

For dem, der ikke har mulighed for at deltage fysisk i eventen i København, udvider 3daysofdesign den digitale platform yderligere i 2021. Det bliver denne gang endnu nemmere at få adgang til at mødes virtuelt med de mange forskellige designvirksomheder og få del i deres historier, når de præsenterer deres nyheder. På 3daysofdesign´s virtuelle platform vil besøgende desuden have mulighed for at følge interessante samtaler, live streams og podcasts.

Efteråret 2021 er det perfekte tidspunkt til at mødes fysisk igen og sammen se frem mod en lysere fremtid. Vi glæder os mere end nogensinde til at se dig i København til 3daysofdesign 2021!

2020 har været fuld af udfordrende, livsændrende øjeblikke, men det har også fået os til at finde nye veje, nye måder at netværke, udveksle ideer og skabe nye muligheder for forretning.

”Nu, mere end nogensinde, er det afgørende at bevare vores forbindelser og vores engagement. Jeg ser frem til, at 3daysofdesign endnu engang kan blive stedet, hvor vi støtter hinandens initiativer, og hvor vi oplever inspirerende designs,”

Siger Signe Byrdal Terenziani, administrende direktør for 3daysofdesign.

3daysofdesign er derfor i konstant kontakt med de internationale sundhedsmyndigheder med hensyn til alle de nødvendige forholdsregler, der skal træffes under pandemien. Heldigvis er 3daysofdesign spredt over mere end 150 forskellige lokaliteter. Derfor et det let at undgå store forsamlinger ét sted. Det er nemt at kontrollere antallet af besøgende på de forskellige steder og nemt at sikre, at 3daysofdesign 2021 er COVID-19 sikker

Om 3daysofdesign

3daysofdesign er Danmarks årlige designfestival. Det er et internationalt knudepunkt for innovation, der viser inspirerende koncepter inden for livsstil, belysning, møbler og interiørdesign fra
nogle af de største aktører bag den danske designscene.
Det er en eksklusiv begivenhed, der er åben for offentligheden med mulighed for at besøge det
brede udvalg af showrooms, udstillinger, pop-up events, workshop og design talks med forhåndsvisninger af nye produkter og kommende trends. Samtidigt giver festivalen mulighed for at
opleve Københavns pulserende nerve og personlighed.

Kontakt information
3daysofdesign
Frederiksgade 1
1265 København K
+45 22 42 33 17
press@3daysofdesign.dk

Artwork by Ilse Crawford