Deltag i ny udstilling på Officinet og del dine egne spor!

Udstillinger

5. februar 2021

Danske Kunsthånværkere og Designere inviterer til soloudstillingen Undercover i Officinet med billedkunstneren Tina Scherzberg.


Ud fra en flerårig interesse for spor, efterladt af mennesker, har Tina Scherzberg indsamlet og studeret spor, herunder kasserede skydeskiver, spor fra en dans og et spil skak. Udstillingen Undercover kombinerer kobbertryk, broderi og maleri i værker, der blotlægger de skjulte spor, vi selv efterlader, omgiver os- og lever med. Og stiller skarpt på spor, der er glemt eller gemt.


Du inviteres hermed til at dele dine egne spor.

Grundet omstændighederne opfordrer Tina Scherzberg alle til at registrere deres egne spor eller gå på jagt efter spor. Det kan være de spor, der opstår på hjemmekontoret, i jeres værksted, de spor jeres børn efterlader på middagsbordet, spor fra jeres husdyr eller spor efter noget, der er ødelagt ellers bevidst efterladt.

Det er med andre ord op til jer og jeres interesse. Danske Kunsthåndværkere og Designere og Officinet opmuntrer jer til at deltage ved at tage billeder af jeres spor og uploade til jeres Instagram konto med hashtaggene #undercover_Tinascherzberg_followingthetrace.

Således at der skabes en online registrering af vores fælles spor.

Læs mere om udstillingen her.


Udstillingsperiode: 9. – 26. februar 2021

Udstillingen er grundet Covid-19 restriktioner kun åben mod forudgående aftale med kunstneren Tina Scherzberg på tinascherzberg@gmail.com.

Officinet
Bredgade 66, København K