Open Call: Circular Furniture Days 3daysofdesign 2021

Nå de 17 - via design

12. april 2021
Foto: Lifestyle & Design Cluster – udstilling 2020

Er dine møbler eller interiør-produkter cirkulære? Så få dem frem i spotlyset, når Lifestyle & Design Cluster igen i år står bag en udstilling med fokus på cirkulære løsninger under “3daysofdesign” i København 16. – 18. september 2021.

Lifestyle & Design Cluster har gennem en række år støttet virksomheder i deres arbejde med cirkulær økonomi og arbejdet fortsætter!

I de kommende år vil de hjælpe endnu flere virksomheder med at omstille deres forretningsmodel i en mere bæredygtig retning. Heldigvis er mange møbel- og interiørvirksomheder godt i gang – og der er masser af inspiration og konkrete cirkulære succeser at dele ud af.

Deadline for ansøgning er den 25. maj 2021

Circular Furniture Days

For at fremme denne deling af viden og inspiration arrangerer Lifestyle & Design Cluster igen i år en udstilling i forbindelse med 3daysofdesign for at fremvise de gode eksempler. 
Udstillingen kører den 16. – 18. september 2021, under 3daysofdesign.

Arbejder du eller din virksomhed med produkter eller løsninger, som baserer sig på den cirkulære model, kan du ansøge om at deltage på udstillingen.

Udstillingen vil være åben med gratis adgang for både fagfolk og offentligheden generelt. Der arrangeres en række “Speaker’s Circles”, hvor publikum i planlagte tidsrum kan tilmelde sig guidede rundture i udstillingen, hvor virksomhederne kan præsentere deres produkter.

I samarbejde med 3daysofdesign vil der ligeledes blive afholdt en officiel presserunde med nationale og internationale journalister, bloggere og presse, der er invitereret og tilmeld 3daysofdesign. Tilsvarende vil Lifestyle & Design Cluster i samarbejde med et mediebureau arbejde for at tiltrække både presse samt relevante besøgende.

Læs mere om kriterier for ansøgning på Lifestyle & Design Clusters hjemmeside her.