FORMLAND: Vi glæder os til at se dig igen!

Messer

20. maj 2021

Den 4. maj nåede Folketingets partier til enighed, og al messeaktivitet har nu fået grønt lys!

Formland Autumn løber af stablen 19.-22. august 2021.

Folketingets partier er endelig nået til enighed om en yderligere genåbning af samfundet, der betyder, at dansk erhvervsliv igen kan mødes fagligt og personligt i MCH (Messecenter Herning).

Efter 14 måneder præget af aflysninger, udsættelser og senest tvangslukning siden slutningen af november kan MCH atter invitere dansk erhvervsliv indenfor til messer. Det sker på baggrund af en politisk blåstempling af ekspertgruppens anbefalinger til modeller for sundhedsforsvarlig gennemførelse af blandt andet messer, konferencer og kultur.
 
Interiør- og designmessen Formland genåbner således messehallerne 19. august, og udsigten til liv i MCH efter en lang nedlukning glæder administrerende direktør i MCH A/S Georg Sørensen:
 

Vi hilser den politiske aftale meget velkommen. Store arrangementer stiller store krav til planlægningen, og nu kan vi med afklaring og vished sammen med vores gode samarbejdspartnere planlægge og tilrettelægge messerne i efteråret og fremefter.

siger Georg Sørensen og fortsætter:

“Efter mange måneder med digitale alternativer glæder det mig, at tiden igen er blevet til det trygge, faglige, fysiske og personlige møde, så gode forretninger, idéer og samarbejder kan fastholdes og udvikles til gavn for dansk erhvervsliv.”


Spar 75 % på din billet

Billetsalget er åbent og du kan frem til d. 24. juni spare hele 75% af billetprisen – som i dag kun koster 50,-

OBS: Med de nye retningslinjer gælder billetten til alle fire dage på Formland!.

Retningslinjerne foreløbigt
Retningslinjerne for messeaktivitet indeholder krav om coronapas samt et arealkrav på 4 kvadratmeter, ligesom messearrangøren skal udarbejde en sundhedsplan. Derudover læner ordningen for messer sig op ad retningslinjerne for detailhandlen, herunder krav om værnemidler og smitteforebyggende tiltag, og vil blive lempet i takt med retningslinjerne for detailhandlen.

Læs mere på formland.dk

Indkøber eller indretningsarkitekt? Køb billet nu- 50,-*
Møbel- eller interiørproducent? book stand her

Sikker messe – læs mere om
MCH tager din sikkerhed meget alvorligt. Derfor har de etableret TrygtMCH® og følger alle retningslinjer fra sundhedsmyndighederne.
Læs mere her.

Se herunder, hvordan vi passer på hinanden!

*Tilbuddet gælder frem til 24. juni 2021