NavneNyt: Steinar Valade-Amland fylder 60 år

NavneNyt

25. maj 2021

Foreningen ønsker stort tillykke til æresmedlem Steinar Valade-Amland, som i dag fylder 60 år!

Steinar Valade-Amland har spillet en vigtig rolle i den danske designbranche igennem de sidste to årtier: Via sin stilling som direktør for foreningen Danske Designere (2000-2012) og i høj grad i arbejdet med at fusionere foreningen med den tidligere brancheforening for virksomheder Danish Design Association, som resulterede i skabelsen af Design denmark.

Derudover gennem sit arbejde som rådgiver i virksomhedsstrategi og -udvikling for en række danske designvirksomheder.

Endvidere kan Steinar Valade-Amlands virke hyldes gennem sit forfatterskab af 15 artikler til Bloomsbury Encyclopedia of Design (2015) og to bøger om design; Designmanagement og Strategisk Design.

Parallelt med alt dette har Steinar Valade-Amland også sat markante spor i den internationale designverden med sine kompetencer i rådgivning, projektledelse, foredragsvirksomhed og undervisning.

Steinar Valade-Amland er uddannet i økonomi og arbejdede med ledelse, marketing og PR i store danske virksomheder, før han begav sig ind i designverdenen. Han har siddet i mange bestyrelser og rådgivende udvalg og i mange år arbejdet som formand for Norwegian-Danish Chamber of Commerce and Cultur, NDCC.

Steinar Valade-Amland er fortsat aktiv i Design denmarks Retsudvalg og er af foreningen udpeget som repræsentant for det nye Designnævn.

Endnu engang stort tillykke!

Læs her Steinars artikel The Unsustainability of Solving the Wrong Problems