Kom til rundvisning i afgangsudstillingen på Det Kongelige Akademi – Arkitektur, Design, Konservering

Designskolerne i Danmark

17. juni 2021

Er du leder i en designvirksomhed eller en organisation, hvor I bruger designere, har du mulighed for at komme på en særlig rundvisning i afgangsudstillingen, hvor de nyslåede kandidater udstiller deres projekter.

Du kan allerede i næste uge deltage i en rundvisning med dekan Mathilde Aggebo og nogle af vores kandidater eller du kan sammen med dine kolleger booke en større rundvisning i august måned.

Rundvisninger med dekaner og kandidater i uge 25
Rundvisningerne med dekan og kandidater varer to timer og finder sted tirsdag den 22. juni kl. 17.30, onsdag den 23. juni kl. 17 og torsdag den 24. juni kl. 17, og du vil ud over rundvisningen få mulighed for selv at gå rundt i udstillingen og tale 1:1 med både dekan og kandidater fra alle programmer. Vær opmærksom på, at der vil være forskelligt fagligt fokus på rundvisningerne.

Der er kun 30 pladser til hver rundvisning, maks. tre personer pr. virksomhed og det er først til mølle.

Læs mere og tilmeld dig en rundvisning med dekan og kandidater her.

Book en rundvisning i august måned
Hvis I gerne vil afsted flere end tre personer eller ønsker input til fx et fagligt arrangement, et partnermøde eller et seminar, så har I mulighed for at booke en rundvisning, hvor vi kobler jer sammen med en af Det Kongelige Akademis faglige medarbejdere eller nogle nyuddannede kandidater, der kan vise jer nogle projekter, som matcher jeres behov.

Er der tale om at fagligt firmaarrangement, er der i uge 31-33 mulighed for at bestille mad og drikke i cafeen ved udstillingen.

Der er plads til max 30 personer pr. rundvisning.

Læs mere om hvordan I booker en rundvisning her.