Open Call: Design Boost 2021 søger Livsstilsvirksomheder

Open call

17. juni 2021

Livsstilsvirksomheder inden for bolig, beklædning og design – se her!

Har jeres livsstilsvirksomhed brug for at styrke designprofilen, få nye idéer og produkter eller lignende? Så får I her en unik mulighed for at få tilknyttet en nyuddannet designer med den nyeste viden og netop de kompetencer, I efterspørger – og ganske gratis for jer!*

Med Design Boost 2021 kan jeres virksomhed afprøve, hvad design kan gøre for jer – og samtidig give nyuddannede designere chancen for at vise, hvordan deres kompetencer kan løfte designniveauet i jeres virksomhed.

Har I en designudfordring eller -mulighed, I gerne vil have en dygtig designer til at arbejde med, kan I kontakte joan@ldcluster.com for yderligere information. Vi udvælger livsstilsvirksomheder netop nu og forventer at samarbejdet påbegyndes i september. Livsstilsvirksomheder, som ikke har designere ansat eller vanligt samarbejder med designere, vil blive prioriteret i ansøgningsprocessen.

Skal I nå at være med?

 Design Boost 2021 er et samarbejde mellem Danske Kunsthåndværkere & DesignereDesign denmark og Lifestyle & Design Cluster, støttet af Erhvervsfremmestyrelsen

*Det koster ikke andet end jeres timer til sparring og møder.