Gratis entré til Formland Autumn for medlemmer af Design denmark

Messer

30. juni 2021

Der er værdifuld viden og inspiration at hente, når Formland Autumn 2021 igen kan byde indenfor til deres oplevelsesunivers.

Som medlem af Design denmark kan du deltage gratis i messen, ved at benytte rabatkoden du finder på din medlemsside.


Inspiration og viden på programmet

Den erfarne designduo Studie Flyhelsted står bag sæsonens store Trendzone One of a kind, hvor design og genbrug blandes på befriende, eksperimenterende og skøre måder. Ligeledes bliver der masser af inspiration at hente på Trendcaféen Honey, I’m back, som Anette Eckmann står bag.

Besøgende kan også se frem til at gå på opdagelse i det helt nye område GREENHOUSE – Nature to the people, hvor blomster og planter danner et nyt, organisk sanseunivers, ligesom der bliver masser af nye upcoming iværksættere at spotte, når Formland samler Nordens dygtigste iværksættere i det pulserende iværksætterområde Creators Community.

Som vanligt byder Formland Autumn desuden på det store Dining-område, hvor man kan finde alt inden for borddækning og køkkenudstyr. De nyeste design til den æstetiske borddækning og det nyeste køkkenudstyr til madlavning, bagning og gastronomi. Det er også muligt at blive klogere på strømningerne i branchen, når Formland Autumn daglige blænder op for spændende foredrag med branchens skarpeste hjerner. På listen over foredragsholdere er blandt andre:

  • Blomsterdesigner Annette von Einem
  • Kogebogsforfatter Annemette Voss
  • Sociolog Emilia van Hauen
  • Trendekspert Louise Byg Kongsholm
  • Trendekspert Anette Eckmann
  • Trendekspert Mille Fly
  • Trendekspert Sofie Helsted


Danmarks største designmesse

Gennem 36 år har designmessen Formland samlet fagfolk med passion og kærlighed for design og interiør. Som mødested for designbranchen kan du lade dig inspirere, handle og netværke med udstillere, designere samt førende eksperter og stylister på messens trendzoner.

Få overblik over nyheder, trends og tendenser inden for nordisk design lige nu og i den nærmeste fremtid, og mød danske og udenlandske leverandører, samarbejdspartnere og kolleger.

Som designmesse er Formland for fagfolk og ikke private, da leverandører, som udstiller på messen, henvender sig til forhandlere og indkøbere i branchen.

Formland Autumn løber fra d. 19. – 22. august 2021. Læs mere her.


Tryghedskonceptet TrygtMCH®

Med konceptet TrygtMCH® har Formland etableret en række Covid-19 retningslinjer, så du trygt kan besøge designmessen.

Læs mere om TrygtMCH® her.

Med de nye retningslinjer gælder billetten til alle fire dage på Formland.

Læs mere om billetregistrering her.


Kontakt Formland

E-mail: info@formland.dk
Tlf.: +45 99 26 99 26


Fotokreditering: Tony Brøchner / MCH