NavneNyt: Ny CCO i 3PART A/S

NavneNyt

1. juli 2021

Fra 1. august er 43-årige Daniel Astola ansat som CCO, Chief Commercial Officer. Daniel Astola kommer fra en stilling som konsulent i Aarhus Kommune og har tidligere arbejdet som direktør for Business By Design.


Hvordan ser du, Daniel, på mulighederne i 3PART? 

”Jeg glæder mig til at blive en del af 3Part og ser et stort potentiale i at anvende strategisk design som værktøj, og så glæder jeg mig til at skabe yderligere udvikling og vækst for vores kunder i ind- og udland,”

siger Daniel Astola.


Hvorfor er timingen hos 3PART så god lige nu?

”Vi oplever generelt en øget efterspørgsel efter vores produkter og serviceydelser, og derfor opruster vi nu i vores kommercielle afdeling. Vi kan mærke hos vores kunder, at design betyder mere og mere på det strategiske niveau, og resultaterne aflæses meget positivt på bundlinjen,”

siger adm. direktør i 3Part A/S, Simon Skafdrup.