Open call for design-dimittender: Styrk dit netværk og kompetencer med Design Boost 2021

Open call

8. juli 2021

Er du færdiguddannet designer i sommeren 2021 eller fra 2. halvår af 2020 og frem? Og skal din viden og kompetencer omsættes i praksis i samarbejde med en udvalgt livsstilsvirksomhed?

Så er Design Boost 2021 din mulighed for at prøve kræfter med netop dette!


Hvad er Design Boost?

Design Boost 2021 giver udvalgte livsstilsvirksomheder muligheden for at afprøve, hvilken forskel design kan gøre for virksomheden – og er samtidig din chance for at vise, hvordan din viden og kompetencer kan løfte designniveauet i virksomheden.

Med et tre-måneders forløb på deltid matches design-dimittender med udvalgte livsstilsvirksomheder til at løse en af virksomheden defineret opgave. Hvert match baseres på kompetenceprofil og samarbejdet forventes påbegyndt i september 2021.


Hvordan ansøger jeg?

Vil du vide mere om Design Boost 2021, kan du læse videre på Lifestyle & Design Clusters hjemmeside her.

Er du klar på at prøve kræfter i en virksomhed, der kan give dig erfaring med designudvikling og -produktion, der skal leve op til specifikke ønsker og krav?

Send din ansøgning her.

Ansøgningsfrist: Du kan søge løbende, da der kommer nye opgaver til
– gerne inden d. 15. september 2021.

Vi forventer at afvikle ca. 10 innovationssamarbejder i år. Der kommer løbende opgaver ind, så søg også gerne puljen med andre opgaver – så vælger vi det bedste match blandt indkomne ansøgninger.


Hvem står bag Design Boost 2021?

Design Boost 2021 er et samarbejde mellem Danske Kunsthåndværkere & Designere, Design denmark og Lifestyle & Design Cluster, støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.


Kontakt

Joan Knudsen
Projektleder, Lifestyle & Design Cluster
joan@ldcluster.com