Vugge til Vugge: B&O højtaler er C2C CERTIFIED®

Bæredygtighed

9. september 2021

Den anmelderroste trådløse Wi-Fi højtaljer, Beosound Level, opnåede d. 2. september 2021 Cradle to Cradle Certified® på Bronze-niveau.


Beosound Level blev lanceret for et halvt år siden, men er fra starten blevet udviklet og designet ud fra modulære principper, og til at leve op til de høje krav i Cradle to Cradle certificerings-ordningen.

Beosound Level er verdens første forbrugerelektronik med det tredjepartsverificerede Cradle to Cradle Certified® mærke – hvormed Bang & Olufsen demonstrerer langtidsholdbar elektronik til den cirkulære økonomi.

Læs mere om Beosound Levels bæredygtige egenskaber samt Bang & Olufsens visioner i artiklen “B&O bryder lydmuren med Cradle to Cradle”.


Se eller gense klippet fra Design denmarks heldagsseminar Materialernes Dag d. 23. marts 2021, hvor designer Torsten Valeur fra Valeur Designers og Mads Kogsgaard Hansen, Sr. Global Product Manager, Product Circularity & Classics Program fra B&O fortæller om udviklingen af Beosound Level.


Fotokreditering: B&O / Vugge til Vugge