NavneNyt: 3PART udvider endnu engang – denne gang i partnerkredsen.

NavneNyt

9. november 2021

”Som led i en konsoliderings- og vækststrategi, har vi valgt at udvide partnerkredsen, med 2 skarpe og særdeles erfarne kompetencer, nemlig Sara Clement og Simon Sneftrup”

udtaler Simon Skafdrup, founding partner & CEO 3PART A/S.

Sara Clement, har mangeårig erfaring med design og udvikling af intuitive produkter til det offentlige rum og i særdeleshed lufthavne hos Marcus Pedersen. Sara har sagt ja til at være daglig leder af kontoret i Hellerup, hvor vi er en del af et spændende udviklingshus, sammen med bla. Ingeniørerne fra KAPACITET A/S.

“Jeg glæder mig utroligt meget til at indtræde i partnerkredsen. Vi er inde i en spændende udvikling, og fra min base på 3PART’s kontor i København ser jeg frem til at bidrage til den fremtidige vækst og til at skabe mest mulig værdi for vores kunder i tæt samarbejde med mine dygtige kolleger”.

Siger Sara Clement


Simon Sneftrup kommer med en bred international designmæssig erfaring fra design-people og konsulenterfaring fra bla Valcon. Simon har en MA fra Coventry School of Design indenfor Automotive design, og kommer derved til at styrke vores igangværende udviklingsprojekter af 2 – 3 og 4 hjulede køretøjer.

“Det bliver spændende at blive en del af 3PARTs partnerkreds, og derved være med til at fremtidssikre 3PART som en attraktiv virksomhed for både kunder og medarbejdere”.

Udtaler Simon Sneftrup

Gå til 3part.com.

3Parts medlemsprofil.