For medlemmer: Kom til eksklusiv artisk talk på GL STRAND med Mathias Augustyniak og Michael Amzalag M/M (Paris)

Arrangementer

22. november 2021

I forbindelse med åbningen af udstillingen M/Meditation IN COPENHAGEN inviterer GL STRAND til en eksklusiv artist talk med M/M (Paris) torsdag d. 9. december kl. 17-19, hvor de to designere vil indvie publikum i deres praksis og mange samarbejder på tværs af kunst og design.

Fotokreditering: M2M Sugorouku Exhibition view, Parco Museum Tokyo 2015. Foto: MM Paris


Den parisiske designduo M/M (Paris) har med deres afsæt i grafisk design udfordret enhver slags kunstnerisk kategorisering, og som billedmagere og tænkere er Michael Amzalag og Mathias Augustyniak kendt for deres vidtgående samarbejder på tværs af kulturelle og kunstneriske medier.

Denne vinter vises deres værker for første gang i Danmark, når Kunstforeningen GL STRAND præsenterer deres arbejde gennem 30 år. I udstillingen inviteres publikum til at udforske deres store samling af værker, der afspejler duoens vidtspændende praksis og de afledte politiske fortolkninger af, hvordan kulturelle fænomener kan præsenteres og forstås.

Fotokreditering: No Ghost Just a Shell, Pierre Huyghe and Philippe Parreno, 2000


Talken bliver modereret af Nikolaj Knop, Designer og Associated professor ved Det Kongelige Akademi og foregår på engelsk.

Efter talken vil der være preview i udstillingen M/Meditation IN COPENHAGEN.

GL STRAND har reserveret et begrænset antal billetter til medlemmer af Design denmark – køb din billet inden mandag d. 6. december 2021.

Find billetlink her.

Fotokreditering, coverbillede: Paolo Roversi