Open Call: Kommende deadlines fra Statens Kunstfond

Open call

14. december 2021

Som designer kan du søge alle legater nævnt herunder!

For mange er det basisviden, at man som designer kan søge tilskud hos Statens Kunstfond til eks. projekter, kommunikation, arbejdslegater og rejser. Uanset om du har prøvet det før – eller dette er ny viden for dig – har vi samlet de kommende og mest relevante deadlines for fondsmidler herunder.


Arbejdslegater for kunsthåndværk og design

Arbejdslegater for kunsthåndværkere og designere.

Bemærk, at du først kan ansøge puljen en måned før ansøgningsfristen den 1. februar 2022, kl. 23:59. Du skal være opmærksom på, at der kan forekomme ændringer i puljebeskrivelsen frem til dagen, hvor ansøgningsskemaet gøres tilgængeligt.

Læs mere om puljen her.
Modtag en mail om kommende frister.

Frist: 01.02.2022, kl. 23.59


Arbejdslegater til nye talenter inden for kunsthåndværk og design

Arbejdslegater til nyuddannede kunsthåndværkere og designere.

Bemærk, at du først kan ansøge puljen en måned før ansøgningsfristen den 1. februar 2022, kl. 23:59. Du skal være opmærksom på, at der kan forekomme ændringer i puljebeskrivelsen frem til dagen, hvor ansøgningsskemaet gøres tilgængeligt.

Læs mere om puljen her.
Modtag en mail om kommende frister.

Frist: 01.02.2022, kl. 23.59


Kunsthåndværk- og designprojekter i Danmark og udlandet

Tilskud til produktion, udstilling, shows, messedeltagelse, seminarer og formidling af dansk kunsthåndværk og design både i Danmark og udlandet.

Bemærk, at du først kan ansøge puljen en måned før ansøgningsfristen den 3. marts 2022, kl. 14:00. Du skal være opmærksom på, at der kan forekomme ændringer i puljebeskrivelsen frem til dagen, hvor ansøgningsskemaet gøres tilgængeligt.

Opdateret information d. 8. februar 2022:

Puljen er nu åben for ansøgninger, men vær opmærksom på at du denne gang skal søge via Statens Kunstfonds nye Tilskudsportal:

Portalen kræver, at du logger på med NemID eller medarbejdersignatur, hvis du søger på vegne af en virksomhed, institution e.lign. Du skal med den nye Tilskudsportal være særligt opmærksom på, om du har brug for at bestille medarbejdersignatur – det kan tage fra få dage til flere uger. Er du ikke berettiget til et NemID, skal du bestille login til Tilskudsportalen hos Statens Kunstfond. Hvis det er tilfældet, kan det vare tre dage, før du kan få adgang til at søge relevante puljer.

Læs mere om Tilskudsportalen og hvordan du skal søge her.

Læs mere om puljen her.
Modtag en mail om kommende frister.

Frist: 03.03.2022, kl. 14.00


Se alle muligheder for tilskud inden for kunsthåndværk og design her.

Bemærk: Det er muligt at søge ovenstående legater, såfremt du opfylder de givne kriterier opstillet af Statens Kunstfond.

This image has an empty alt attribute; its file name is SKF_stempel_purple_RGB-1-1024x1005.png