Open Call: Belysnings- og akustik konkurrence

Open call

24. januar 2022

Er du ivrig efter at skabe æstetiske og volumniøse belysningsløsninger der bidrager til et inspirerende og innovativt arbejdsmiljø for grønne teknologiske startups? Så er dette Open Call måske noget du skal tage et ekstra kig på. NIRAS Green Tech Hubs konkurrence søger designere til at og vinde 50.000 DKK til materialer, en gratis kontorplads i hele 2022, og få tildelt en lysekspert fra NIRAS for at styrke din videre vækst som designer.

I september 2021 lancerede NIRAS deres nye innovationshub ‘NIRAS Green Tech Hub’, en innovation fællesskab for grønne teknologistartups. NIRAS Green Tech Hub er placeret i et nyrenoveret lager bygninger ved siden af ​​NIRAS’ hovedkvarter i Allerød. I alt dækker navet 5000 m2, heraf de 2.500 m2 er samlingshaller til produktion og teknisk lager, og de resterende 2.500 m2 udgør et åbent kontor landskab med fælles faciliteter og netværksområder.

Ansøgningsfrist: 10.02.2022

Læs mere om konkurrencen her
Tilmeld dig her konkurrencen her

Find alle Open Calls her