NavneNyt: EGGS Design ansætter Jeanette Kæseler Mortensen som Lead Business Designer

NavneNyt

24. februar 2022

EGGS Design Denmark styrker sit strategiske tilbud ved at ansætte en ny Lead Business Designer, Jeanette Kæseler Mortensen. Jeanette er nu en del af det designdrevne innovationsbureau efter at have været head of New Business & Futurist hos CIFS (Copenhagen Institute of Future Studies).


Bringer strategiske færdigheder og fremtidskendskab til bordet

Jeanette bringer mange års erfaring fra fremtidsforskning og rådgivning fra sit arbejde hos CIFS, efter at have hjulpet kunder med at fremtidssikre deres virksomheder.

“Designdrevet innovation har potentiale til at drive strategisk transformation, som der er hårdt brug for i for eksempel den grønne omstilling.  Jeanettes evner som fremtidsforsker og hendes erfaring med virksomhedsrådgivning vil være meget værdifulde for vores danske kunder

Siger Danmarks country manager, Katja Egmose

Opbygning af business design kompetencer

EGGS Design investerer globalt i forretningsdesign, og EGGS Design Danmark følger trop.

“Business designere er hårdt tiltrængte hybrider i den kreative verden. Designere er gode til at forstå mennesker og deres behov, men er ikke altid fokuseret på økonomisk værdiskabelse. På forretningssiden kommer følelsesmæssig argumentation og ‘mavefornemmelse’ ofte til kort, selv om begge discipliner er på udkig efter det samme – nemlig at skabe værdi”

Siger Ellen Lidgren, kreativ leder af Business Design i EGGS og fortsætter

En business designer kan hjælpe med at bygge bro over denne kløft og være kreativ, når kunden er for analytisk og strategisk, og konkret når tingene ikke er veldefineret tilstrækkeligt.”

Fotokreditering: EGGS Design